December 25-én egy remekül válogatott lemez érkezik a piacra. A Reclaim Your City, berlini techno kiadó nyolcadik összeállításával tér vissza a polcokra, melyre a műfaj négy legjobbjától kerültek fel remekművek.

A felvételt egy igazi legenda nyitja meg, Steve Bicknell, akinek egy inkább pszichedelikus zenéje, a „Confusion of Chase” valóban kiemelkedik a gyűjteményből, hiszen egy sötét, csavaros és igazán magával ragadó darab.
Ezt Inigo Kennedy gondosan megformált „Gradual Return” -je követi, melyben a szeszélyes ritmus tökéletesen egybeforr a felemelő, melankolikus szintetizátorral.
A dolgok még izgalmasabbá válnak Pfirter „Oppression”-ével, mely egyben az orrodnál fogva vezet, hipnotizál, de ezen felül képes bombaként robbanni csúcsidőben a tánctéren.
Az argentin Jonas Kopp növeli a tempót a „Bigatron”-al, melyben egy furcsa, szarkasztikus groove párosul a fémes hi-hat-ek záporával, ahogyan halad előre a zene.

A London_Buenos Aires című compilation lemez 2017. december 25-én jelenik meg a Reclaim Your City gondozásába.

Az előreláthatóan nagyon izgalmas darabokra egy kicsit várnunk kell még, de ezt megelőzően Jonas Kopp és Pfirter még izgalmasabb előadásán vehetünk részt December 9-én a Bónusz Electronic Music Festival-on a Black Arena-ban.