Tavaly elmaradt a híres openair dayparty, mivel a szervezőknek nem sikerült megállapodni a Mainz-Hechtsheim-ben található kiállítási terület tulajdonosával. A Love Family Park 2014-ben költözött oda, előtte Hanau-ban került megrendezésre. Onnan pedig azért kellett eljönni, mert egy természetvédelmi területen rendezték meg az eseményt és nem kaptak többet különleges engedélyt. A jó hír viszont az, hogy a tavalyi kimaradás után idén ismét lesz buli! Rövid időn belül immáron ez már a harmadik helyszín lesz. Az új lokáció a Rüsselheim városában található Mainvorland. A 63 000 fős település Fradnkfurt/Main-től északnyugatra található. Megváltozott a fesztivál időpontja is. Ezúttal a nyár második felében, egészen pontosan július 28-án kerül megrendezésre a dayparty.

Az első Love Family Park-ot még 1996-ban szervezték Sven Väth szülővárosa, Oberhausen közelében. A négy színpadon olyan nevek zenéltek évről-évre, mint például Ricardo Villalobos, Carl Cox, Richie Hawtin, Solomoun, Roman Flügel, vagy Chris Liebing. Az esemény 18 000 érdeklődőt vonzott minden évben.

A line up-ról egyelőre nincs hír. Amint többet megtudunk, jelentkezünk, hiszen az eseményre szép számmal utaztak ki magyarok is minden évben.