Még ki sem hevertük a Bónusz Fesztivált, valószínűleg mindenki átkozta a hétfőt és közben sajnálta, hogy máris vége a rendezvénynek. Nem kell sajnálkozni, ugyanis máris itt egy remek esemény a hétvégén, Marcel Dettmann érkezik az Akvárium klubba a Black Mamba Production szervezésében. A magyar techno rajongók számára kihagyhatatlan esemény, hiszen egy átlagon felüli extended szettel érkezik, azaz négy órát fog zenélni, miután Gabor Kraft kellően megalapozta a hangulatot.

Marcel Dettmann a jelenkori techno egyik legmeghatározóbb alakja. Pályafutása lendületesen ível felfelé azóta, hogy megismerte a világ a Berghain rezidenseként. Rendkívül innovatív művész, aki Ben Klock-al karöltve világszerte prezentálják a berlini techno hangzásvilágát, az elmúlt években óriási brandet építettek a stílus és a Berghain köré. Nagyon sokoldalú előadó, aki folyamatosan fejleszti magát és más-más területeken is próbál helyt állni, például szerepet vállal a kortárs művészetek összefonódásában is. A MDR (Marcel Dettmann Records) kiadónál új tehetségeket patronál a techno színterén. Korunk egyik legtehetségesebb producere is, jelentős albumjai az Ostgut Ton-ál jelentek meg 2010 és 2013-ban és manapság nincs olyan időszak az évben, amikor ne lenne sláger valamelyik saját zenéje vagy remixe.

 

Dettmann többször járt már hazánkban, legutóbb 2015-ben a Hyperspace-en és Szigeten, 2014-ben a B My Lake-en lépett fel, valamint emlékezetesre sikeredett a 2012-es debütálása is nálunk, amikor is a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt csak a hajnali órákban érkezett meg Magyarországra. Minden alkalommal lenyűgözte a magyar közönséget, lefogadjuk, hogy ezúttal is egy iszonyat színvonalas, kimért, minőségi technoszettben lesz részünk.

Nyugi, legkésőbb szerdára már biztosan kiheveritek a Bónuszt és új lendülettel indulhattok neki a pénteki eseménynek. Nagyon úgy fest, ez lesz az ÉV UTOLSÓ KOMOLYABB TECHNO BULIJA, úgyhogy vétek lenne kihagyni!

2017.12.15. PLASTIC with MARCEL DETTMANN / Extended Set /
– Akvárium Klub / NagyHall ( Hosted by Black Mamba Production )

LineUp:
MARCEL DETTMANN / Ostgut Ton – MDR
warm up: GABOR KRAFT

Jegyek:
3000 től- 4000 HUF
VIP jegy: 6000 HUF
Elővételes jegyek megvásárolhatók a Deadcode oldalán és személyesen az Akvárium klubban is.

További információkat találtok az esemény oldalán ITT!