„Sasha minden kétségen felül az elektronikus zene élő legendái között szerepel, aki a legkevésbé sem szorul bemutatásra, hiszen hosszú évek óta töretlen népszerűséggel és rendszeres teltházzal várja őt vissza a közönség, bárhová is menjen a világon.” – írtuk tavaly áprilisi egész estés szettje előtt nemsokkal.

Azóta többször is járt nálunk, 2016 augusztusában zenélt a Sziget fesztiválon valamint egy Cruisin hajó vendége is volt. 2017-ben pedig a Balaton Sound közönségét örvendeztette meg, ahol nemcsak a parton, hanem egy nappali hajós bulin is fellépett. Azonban idén most először jár klubest keretein belül a fővárosban.

Az utóbbi időben elég sokminden megváltozott körülötte, az egyik legérdekesebb projektje kétségtelen, hogy a londoni Barbican falai közt szimfónikus zenekari kísérettel előadott Refracted: Live koncert volt:

A másik pedig, hogy hosszú évek után néhány alkalommal ismét együtt lépett fel John Digweeddel. Ezek közül az Ultra Music Festivalon rögzített szettet itt meg is tudjátok hallgatni:

Facebook esemény

Az eseményre belépőjegy korlátozott számban még kapható, ITT