Különös bulvárhírre bukkantunk. Hasonló sztorival eddig még nem találkoztunk. Bár nem egyedi esetről van szó, Sharon Rennie kicsit túllőtt a célon. És hogy mi volt a bűne a 49 éves hölgynek, akit Kent városának bírósága próbaidőre bocsátott?

A skót Dundee városából származó asszony eleinte szexuális tartalmú e-mailekkel bombázta John Digweed-et. Majd ezek után a Maidstone-ban rendezett The Social Festival-on odarohant az angol DJ-ikonhoz és lesmárolta őt a szettje alatt, miközben így szólt hozzá: “Olyan jó, hogy látlak.Hazajössz velem?”. De ez sem volt neki elég. Megpróbálta megszerezni a Bedrock-pápa telefonszámát az ügynökén keresztül. Majd októberben megjelent Sevenoaks városában,  John Digweed háza előtt. Áldozatunk ennél a pontnál sokallt be, kihívták a rendőrséget.

A két évre felfüggesztett börtönbüntetésen kívül Sharon-nak 100 fontos pénzbüntetést is kell fizetnie és egy öt évre szóló távoltartási végzést is kiszabtak ellene. Ez alatt az idő alatt nem érintkezhet semmilyen formában sem DIgweed-del, sem a feleségével és Sevenoaks városába sem teheti be a lábát.
A bíróságon így nyilatkozot a 49 éves hölgy: “El sem tudom mondani, hogy mennyire sajnálom. Soha többé nem fogok ilyet tenni.”