Még csak néhány napja kezdődött meg a promoja a Dumble Records új kiadványának, máris számos elismert név tette le a voksát a zenék mellett.
David Salow a tavalyi évben indította útjára saját kiadóját, aminek soron következő kiadványa most januárban esedékes. Miközben minden erővel azon van, hogy egyengesse a friss megjelenést, nem titok, hogy készül folyamatosan a folytatásra. Céljai között van a fiatalabbak segítése és kapcsolatrendszerének szélesebb körű kiépítése.

A kiadó első megjelenése külföldön több rádiós lejátszást is bezsebelt, ilyen volt többek a között a Quivver saját rádióműsora ’Controlled Substance’ vagy Gai Barrone ’Patterns’ sorozata. Szép számmal akadtak kisebb lejátszások is amik mind arról tanuskodtak, hogy a zenéket örömmel játszák a nagyvilágban. Az első kiadványt támogatta vagy játszotta többek közt: Nicole Moudaber, Quivver, Gai Barrone, BOG, MUUI, Alex Preda, Chris Fortier, D-Compost, Soul Button, The White Shadows FR és még sokan.
Január 15-én elsőként a Beatport oldalán lesz megvásárolható új kislemez a ’Kostrena’ EP. A lemez 3 darab original zenét tartalmaz majd David Salow kezei közül (Kostrena, Earl hates rules, Run away) és egy remixet 88Dubs gondozásában, akinek utolsó megjelenése a német Traum kiadónál landolt.]]>