Szinte hihetetlen, hogy a LavaLava bemutatkozása óta már eltelt tíz év. Az első bulira a mára már bezárt K2 kistermében került sor. Havi rendszerességgel jelentkező stabil klubestjükkel megfordultak már Budapest főbb szórakozóhelyein (A38, Merlin, Corvintető, Lärm), de többször bevették a vidéki bástyákat is (Győr, Debrecen, Pécs). Rendszeres fellépői a fesztiváljainknak (Sziget, Balaton Sound, B My Lake). Tíz év alatt megfordult náluk a hazai, illetve nemzetközi techno / house szcéna krémje. Mindig is törekedtek a legfrissebb, legizgalmasabb nevek bemutatására. Sok előadó azóta világsztárrá avanzsálódott, elég csak Max Cooper, Matador vagy éppen KiNK nevére gondolni.
A pénteki bulin ezúttal nem lesz külföldi vendég. Lesz viszont két olyan hazai nagyágyú, aki még soha nem zenélt a Lärm-ben. DJ Budai és Gabor Kraft mellett pult mögé lép Route 8, Peter Bernath, Pizza Amore na és a három rezidens, Tolo, Falcao és Fanki Ridm!
DJ Budai – Lärm debut
GABOR KRAFT – Lärm debut
Route 8 (This Is Our TimeLobster ThereminDelsin Records)
Peter Bernath (RTS.FM BudapestLost Minute)
PIZZA AMORE
Tolo / Mate Tollner
Fanki Ridm
Falcao
Lesz még egy különleges fellépője az estének. Dávid Ferenc biopolitikai szakértő, pályaelhagyó deviancia-szociológus. Ő már TED-előadást is tartott, hajnali 01.55 és 2:00 között fogja megosztani gondolatait.

Ráadásul ugyanebben az időpontban egy kétszemélyes berlini hétvégét is kisorsolnak! Utazással, szállással, valamint biztos vendéglista helyekkel a szervezők két kedvenc klubjába, ami a Berghain és a Watergate. A játék menete egyszerű: a belépésnél tépj le egyet a jegypénztárnál található tombolából és 01:55 környékén légy bent a teremben, hogy ne maradj le az esetleges örömhírről!
Esemény: https://www.facebook.com/events/181582602588903/
running order]]>