A zene, amit hallgatunk, formál minket, kialakítja a saját viselkedési szokásainkat, életstílusunkat. Ugyanígy befolyásolja az öltözködési szokásainkat is. A rockerek sötét és fekete ruhákat viselnek, a rapzene kedvelői a saját méretüknél két-három számmal nagyobb ruhákat vásárolnak, a popzenét hallgatók a kedvenc sztárjuk stílusát öltik magukra. Ezek a feltűnő különbségek egy bizonyos műfajon, az elektronikus zenei műfajon belül is felfedezhetők. Sokszor fellelhetők azonosságok vagy hasonlóságok más, nem elektronikus zenei irányzatok öltözködési szokásaival. Mindez azért van, mert a világ változik, az élő hangszert felváltják a számítógépen létrehozott hangok, amivel új zenei stílusok jelennek meg. De az emberek viselkedési szokásai ugyan azok maradnak. Ugyanúgy a hasonló természetű, hasonló életstílust képviselő emberek csoportosulnak, csak már modernebb zenét hallgatnak. Az eddig kialakult jellemző öltözködési szokásaik alapja megmarad, csak egy kicsit átalakul. Korábban írtunk már egy összefoglaló cikket ITT és ITT az öltözéködésről, érintve az összes e-zenei szubkultúrát. A techno azonban egyre inkább erősödik és már saját ruhamárka öltözteti a legnagyobb fanatikusokat. Úgy tűnik, hogy még jó ideig együtt kell élnünk a tél minden szépségével és kellemetlenségével. Repkednek a mínuszok, öltözzünk melegen! Csak az nem mindegy, hogy hogyan!

Pamutzokni
Melegen tartja a lábat és még jól is néz ki! A hosszú szárú zokni pedig nem csak a hideg ellen véd, máskor is hasznos tud lenni. 36-44-es méret között hordhatod.
01
Telefontok
Elég mókás szituációkba keveredhet az, aki a második tokot választja. Anno volt egy hasonló applikáció, ez a csík viszont soha nem fogy el.
tok
Sapka
Az utcán zenehallgatás közben akkor is tudni fogják mi szól, amikor nem max hangerőn ordít a fülesben a zene. Még néhány hónapon keresztül szükséged lehet rá. Szürke és rózsaszín változatban is kapható.
sapka

Hátizsák
Aki a virágot szereti rossz ember, nem lehet. És ha még a technot is bírod, akkor te vagy a főnyeremény!
hatizsak
Baseballsapka
Az év minden napján és a nap 24 órájában hordhatod. De különösen jól jön, amikor reggel egy átbulizott éjszaka után kilépsz a sötét klubból vagy csarnokból. Ápol és eltakar akkor is, ha nincs nálad napszemüveg.
baseball
Öngyújtó
Az öngyújtó fogyóeszköz, úgyhogy erre nagyon vigyázz!
gyujto
Póló
“Megfeszültem, mint Krisztus a Kereszten!”. Hányszor hallottuk már ezt a mondatot egy buliban?! Na tessék, akkor öltözz fel alkalomhoz illően! Fehér és fekete színben, XS-től XL-es méretig.
polo

Trikó / top
Ugye te is várod már a fesztiválszezont? A techno színe a fekete, de a lányok világosabb árnyalatokat is választhatnak.
triko
Pulcsi
Nagyon fontos, hogy buli közben ne fázz meg, mikor kimész a -5 fokba cigizni. Fekete és szürke színek közül választhatsz. A méret itt is XS-től XL-ig terjed.
pulcsi

A cikk megjelenését a partyarcok hivatalos öltöztetője, a LAUT WEAR támogatja. A márka 2015-ben indult a lengyelországi Lublin városából. Alapítója egy helyi DJ / grafikus, Rui Aber (Pawel Ciolko). Imádja a zenét és nem szereti a kötöttségeket, már ami a munkát illeti. Így jött az önálló brand ötlete. A LAUT a válasz arra a kérdésre, hogyan öltözhet divatosan egy technofanatikus. Helyi kis cégként kezdték. Aztán szép lassan Lengyelországon túl is megjelentek a termékek. Ma már a világ több, mint 50 országában jelen vannak.
Kattins IDE a többi ruháért és kiegészítőkért! Ha pedig szeretnéd megnyerni valamelyiket, akkor JÁTSSZ velünk!
]]>