Már be is írtunk a naptárba: 2018. október 17–21. között ismét vár ránk az ADE!
Az Amsterdam Dance Event az elektronikus zenei színtér legnagyobb üzleti konferenciája és klubfesztiválja minden évben. Ha még nincs egy átfogó képed az eseményről, itt egy kis útmutató a könnyebb eligazodás érdekében.
Az 5 napos ADE a programok alapján két fő részre osztható, a nappali konferenciákra a világ legjobb előadóival és szakembereivel, illetve a nappal és éjszaka is megrendezésre kerülő bulikra a legütősebb line up-okkal. Egész Amszterdam területén mintegy 160 helyszínen rendeznek eseményeket, mindenfelé az ADE zászló lobog és a várost teljesen ellepik a zenefanatikusok.

Program:
2017-ben több mint 2500 művész és 550 előadó vett részt az ADE-n. Egyes fesztivál-rendezvények és előadások az elkövetkezendő hónapokban kerülnek közzétételre, a teljes programkínálat pedig Szeptemberben lesz véglegesítve. Mivel olyan sok lehetőség van, hogy lehetetlen meglátogatni az összes klubot, bulit, helyszínt, ezért érdemes folyamatosan csekkolni az ADE weboldalát. Sok rendezvényre csak októberben kezdik el az értékesítést, de már előre feliratkozhatsz a jegyrendelésre. Csak készíts egy saját account-ot, utána kiválaszthatod, hogy mi érdekel, ki a kedvenc fellépőd és így könnyebben értesülsz az ő fellépéseikről, valamint készíthetsz személyes programtervet is.
Az ADE nem csak a bulizásról szól, hanem komoly üzleti esemény is. Közel 90 országból több mint 9000 szakmabeli látogat el kapcsolatépítés, ötletelés vagy önfejlesztés céljából. Többségük az elektronikus zene területén dolgozik, de vannak olyanok is, akiket annyira érdekel a szcéna belső felépítése, az új trendek vagy a technológia, hogy ezért látogat el az előadásokra.
Jegyek:
Több jegyet is kínál az ADE. Az ADE Pass (5 nap/ 5éjszaka) feljogosít az összes rendezvény látogatására, akár buliról van szó, akár konferenciáról. Az ADE Conference Pass (4napos) pedig kifejezetten az üzleti eseményekre van kitalálva, ezzel a nappali programokon lehet részt venni. Előregisztrálni a passokra az alábbi linken lehetséges. A különböző bulikra a jegyeket az adott eseménynél lehet majd megvásárolni.
Nappali program: eszközbemutatók, Studio XL session, filmek, kiállítások, előadások stb.
Az ADE számos nappali eseményt kínál az elektronikus zenerajongóknak. Bármikor előfordulhat, hogy egy kedvencedet láthatod személyesen egy MusicTalk-on vagy hallgathatod egy Studio XL-en. Ha feltörekvő zenész vagy technikus vagy, akkor kipróbálhatod a legújabb kütyüket ingyen a Festival Hangout-on, de részt vehetsz számos workshop-on is.
Utazás:
Ha érdekel az esemény, akkor érdemes minél előbb megtervezni az utazást, megvenni a repjegyet és lefoglalni a szállást. Ilyenkor mindennek megugrik az ára és később nagyon nehéz lesz elfogadható összegért hotelt, kempinget találni
Kövesd az ADE hivatalos weboldalát, hogy naprakész legyél a friss információkkal!
20171018_richiehawtin_and_Loveland_Pres6882__MarkRichter_]]>