A Grelle Forelle napjaink napjaink legfelkapottabb klubja Bécsben, legalábbis a mi ízlésünk szerint mindenféleképpen. A nemzetközi techno szcéna kiemelkedő alakjai lépnek fel itt hétről-hétre. Néhány nappal ezelőtt mi is hírt adtunk már a techno.deluxe nevű szervezőbrigád idei évre tervezett külföldi fellépőiről. Akkor azonban még nem tudhattuk, hogy a lista hamarosan két magyar lemezlovassal is bővülni fog!
A debütálásra május 11-én kerül sor. Aznap este The Advent lesz a fő fellépő, valamint fellép a lengyel Sept is. Hozzájuk csatlakozik Akos Wex, akit jól ismerhet a budapesti és nyugat-magyarországi közönség. De fellépett már Berlinben (R19) és Saarbrücken-ben is (Mauerpfeiffer). Producerként is egyre nagyobb sikereket ér el, áprilisban jelenik meg első albuma, saját kiadójának, az Airsound Records gondozásában.
Július 20-án Gary Beck és Rebekah lesz a klub vendége és aznap este pedig még egy újabb honfitársunkat is köszönhetjük a Grelle Forelle pultjában. Depthon a Black Rod nevű label-t igazgatja. A kitartó produceri és kiadói munka eredményeként ő is bemutatkozhat egy világszinten nívós klubban, ráadásul nem is akármilyen társaságban.
Csak így tovább srácok, hajrá magyarok!
]]>