A Self Groove létrehozói és – elképzeléseink szerint – a hozzá csatlakozók, részvevők számára egyaránt személyesen fontos az az élményvilág, amit az elektronikus zene hagyományosan ad, ám felmerült bennünk (főképp valamelyik segítői szakmában való munka, képződés és önismereti tapasztalat hatására), hogy ez az élményanyag bővíthető és szabadon formálható lehet, ha lehetőséget és keretet teremtünk hozzá. A SG tehát a megváltoztatás, a ‘megszerelés’ helyett inkább lehetőséggel szeretné megkínálni mindazokat, akiket a mentális egyensúly, a lelki jóllét kérdései megszólítanak, illetve azokat, akik úgy érzik, életükben hasznát tudják venni egy ilyen mélységi (lelki/szellemi/kulturális) ill. személyes/közösségi bővülésnek a zene- és klubélmény mellett.
Nyitott társasjáték alkalmaink játékos, ám mégis komoly önismereti találkozásai után a Dixit kártyák segítségével történő asszociációs önismereti módszert megkíséreljük egy 8 alkalmas zárt csoport formájában is. A képi asszociálás szokásos “hogy vagy”-ja helyett most az alapérzelmeinkre, gondolatainkra, különböző lelkiállapotaink megélésére fókuszáló tematizált alkalmak sorozatával fordulunk egymás és magunk felé, egy 8 fős csoport formájában. Foglalkozni fogunk például az örömmel, a haraggal, a gyengébbnek, vagy erősebbnek megélt lelkiállapotainkkal mindennapjainkban. A folyamatban résztvevő annyira nyílik meg a csoport előtt, amennyire szívesen teszi azt, amennyire biztonságosnak érzi. Egymás segítségével mélyül önismeretünk, finomodik gondolataink és érzelmeink megkülönböztetésének képessége. Ez egy izgalmas, oldott hangulatú, egyben mély önismereti lehetőség azok számára, akik kedvelik a Dixit kártyák világát, mélyítenék önismeretüket és szívesen kapcsolódnának másokhoz, esetleg kíváncsiak, mások hogy élik meg ugyanazt a lelkiállapotot életükben. Sok mindent tartogathat egy ilyen találkozás.
A folyamat kezdés előtt egy első interjún ismerhetitek meg a projekt vezetőit, ahol beszélgetünk a motivációról, esetleges kérdésekről, várakozásokról. Aki kedvet érez a módszer kipróbálására, február 19-én el tud jönni egy nyitott alkalomra a Puskin kávézóba, amely a szokásos módon fog lezajlani. (event: https://www.facebook.com/events/524…)
Kíváncsian várjuk a csoportot, és szeretettel a jelentkezőket!
Csoport facilitátorok: Tóth Franciska, Papp Krisztián
Csoportforma: képi asszociációs önismereti csoport Dixit kártyák segítségével
Létszám: 8 fő
Időkeret: hetente szerda esténként 19.00 – 22.00 között (15 perc szünettel) összesen 8 alkalommal
Start: 2018. március 7.
Díj: a csoport technikai bonyolítását fedező hozzájárulás
Helyszín: Klauzál tér 14.
Jelentkezni február 25-ig tudtok Géza Selfnek írt üzenetben a facebookon.

]]>