Az új Cinema Hall nyitó eseménye a The Debut 200. fővárosi rendezvénye, melyre Steve Lawler érkezik hitelesíteni a minőségi elektronikus zenei szórakozást.
Harmadik helyszínét foglalja el a Debut csapat által vezetett Cinema Hall klub, mely nem csak az Ajtósi Dürer soron található helyszín birtokbavétele lesz, hanem a 200. The Debut esemény is, melyet a csapat Budapesten rendez.
A duplán ünnepi alkalomra azt a szorosan a Debut eseményeihez kapcsolódó fellépőt invitálták meg, aki már több alkalommal vett részt mind a csapat, mind a klub történelmében. Az angol Steve Lawler sokak nagy örömére tér vissza újra Budapestre, hogy rendíthetetlen elektronikus zenei jelenlétével első alkalommal töltse meg a Dürer Rendezvényház immáron Cinema Hall-osított táncterét.
Lawler pályafutása a 90-es években kezdődött, aki az elektronikus zene pionírjaként még ma is aktív résztvevője a szcénának. Az acid house gyermekeként indult neki a máig tartó hosszú útnak, mely során sokakra nagy hatást gyakorolt produceri munkái olyan kiadóknál jelentek meg, mint az R & S Records, Systematic, Drumcode, Cocoon, MBF, Ovum, Sci+Tec, Hot Creations vagy 8bit kiadók. Lassan 20 évéhez érő saját címkéje, a Viva Music is sokaknak nyitott teret elektronikus zenei fejlődésének, miközben Lawler tehetségét senki nem tudta megkérdőjelezni és az egész világon ismertté vált neve.
A house, techno és egyéb elektronikák iránti szenvedélye tette hallhatatlanná a táncparkettek felett, melyet sokadszorra, de nem elégszer bizonyít majd újra március 3-án, az új Cinema Hall-ban.
Vele tartanak még a minőségi elektronikus szórakoztatás jegyében a The Debut nevével összeforrt hazai fellépők; Andras Garay, Jaffa Surfa, Rizkid & Kormix, valamint Chuck & Perge személyében.
Így lesz teljes az az éjszaka, amikor a Cinema Hall a belvárosból a város szívébe költözik, közvetlenül a Városliget szélébe és megtapasztalhatjuk a 200. The Debut ’Érezd, Élvezd, Élj vele’ érzést!
A különleges eseményhez itt csatlakozhatunk: https://www.facebook.com/events/1736251489758861/Ű
Jegyeket pedig itt találunk online: https://oneticket.hu/the-debut-200th-with-steve-lawler-1361
Cinema Hall new 8]]>