Méghozzá a Dürer Kertbe, amely az utóbbi időben látványosan felvette repertoárjába az elektronikus zenei produkciókat, amivel még színesebbé vált az egyébként is multikulturális repertoárja, ezzel együtt pedig a budapesti e-zenei élet, hiszen jellemzően izgalmas, ínyenc, kortárs előadókkal állnak elő – legyen szó technoról, vagy épp IDM-ről.
Március 14-én ennek a lendületnek köszönhetően Phaeleh, azaz Matt Paterson érkezik az Ajtósi Dürer sorra, aki lassan tíz éve aktív, több hangszeren is játszó bristoli producer, akinek zenéje egy végtelenül letisztult és abszolút légies samplekből álló utazás, melynek lágy tónusú hangzása egyedülállóan adja vissza a cinematic electronic műfajt, amely a dubstep, a house, illetve a garage műfajaiból gyökerezik.

Az este megfelelő zenei keretéről a MADTING crew fog gondoskodni, amely pedig egy havonta jelentkező rendezvénysorozatként köszönt be a fővárosba, valamint podcast szériaként, amelynek fókuszában a grime, a garage, a dubstep és egyéb középtempós, basszus-nehéz műfajokkal operál. A csapat tagjai: Defcon J, illrock, Normy, Rya, Fantom és Spade.
Azért pedig, hogy mindez a lehető legjobban szólaljon meg, megkértük a DUB PHASEt, hogy hozzák el a frissített Dub Phase Sound System-et.
Bővebb infókért kattintsatok az eseményre: https://www.facebook.com/events/704483393094919/]]>