Pozsony legújabb klubja, az IXEL ad otthont a soron következő Moody eseménynek, ahova a két vendég érkezik feldobni az éjszakát.
Alig pár hónapja Takaaki Itoh, japán techno DJ/producer vendégfellépésével indult el a pozsonyi IXEL életútja, mely nyitó esemény jól körülrajzolta a klub underground vérvonalát. A 300 fős klub története azóta hétről hétre zajlik, ahol a techno és house vonal mellett megtalálják maguknak a szórakozás legjobb formáját azok is, akik a drum and bass, psytrance, hip-hop és a trap & bassline stílusokat kedvelik.

photo: reefe | www.reefe.sk
photo: reefe | www.reefe.sk

Az IXEL fizikailag is underground klub, mely egy emelettel a föld alatt található, melynek földszinti részét egy kulturkocsma egészíti ki, ahol a több féle csapolt sör mellett rengeteg társalgásra szolgáló asztal és természetesen a klub arculatának megfelelően egy DJ pult is található a megfelelő minőségű, élő zenei aláfestés megvalósításához.

photo: reefe | www.reefe.sk
photo: reefe | www.reefe.sk

Március 16-án, pénteken éjszaka erre az új pozsonyi underground találkozóhelyre érkezik meg Philipp Straub, mint az osztrákok elektronikus zenei közkincse, és Uto Karem, aki olasz mentalitásával fűszerezi a techno ütemeket.
Az eseményt az a Moody csapat hozza össze, akik az elmúlt években rengeteg munkát fektettek a szlovák 4/4 underground fejlődésébe. Az IXEL nyitása előtt a klub elődjéül szolgáló, 100 fős Radost-ba szervezték kulináris eseményeiket, melyek most egy léptékkel nagyobb, de még mindig underground létszámú közönségnek hoznak el különleges éjszakákat.
Philipp Straub és Uto Karem sem kerül gyakran 300 fős, közvetlen táncterű klubba, így igazán egyedi éjszakán vehet részt az, aki március közepén az IXEL-t és a Moody programját választja.
A további jó hír pedig az, hogy míg az éjszakai eseménynek az IXEL, addig a folytatásban egy after partynak a Radost ad otthont, így előfordulhat, hogy valamelyik fellépőt még kisebb, szubkulturális térben is meghallgathatjuk!
Moody March 2018 cover

Moody x Uto Karem + Philipp Straub at IXEL esemény: https://www.facebook.com/events/168197917152461/
Moody Afterparty at Radost esemény: https://www.facebook.com/events/390630318082191/
IXEL FB: https://www.facebook.com/ixelclub/
Moody FB: https://www.facebook.com/Moodysite/]]>