A világ legnépszerűbb elektronikus zenei fesztiválja tovább írja a történelmét. Hamarosan ugyanis megrendezik a téli kiadást, mégpedig a francia Alpokban, D’Huez környékén, 2000 méteres magasságban.
A havas eseményekhez is elkészült a kerettörténet, a szervezők sajátos, mesebeli stílusában, melynek mottója: „The Hymn of The Frozen Lotus“
2019.március 13-15. között 30 000 látogatót várnak. A line up-ről egyelőre még semmit nem tudni és a jegyek értékesítése is csak később fog indulni. Annyi biztos, hogy négy- illetve hét napos csomagokat fognak árulni, mely a transzport, szállás, valamint síbérlet árát is tartalmazza. Napijegyek, illetve csak fesztiválbelépőjegyek nem kerülnek értékesítésre.
Az első Tomorrowland-et 2005-ben szervezték a belga Boom városában. Az évek során a legnépszerűbb elektronikus zenei rendezvénnyé nőtte ki magát. Unite Tomorrowland néven a világ számos országába exportálják a rendezvényt, ilyen például Olaszország, Mexikó vagy Tajvan. A portfólió legújabb tagja pedig a jövőre első alkalommal megrendezésre kerülő téli kiadás.
]]>