Ünnepel a The Debut, még pedig 200. fővárosi eseményüket! A nem hétköznapi pillanatra Steve Lawler érkezik egy újabb minőségi szórakoztatásra!
„Kedves Vendégeink, Barátaink, Debut Family! Újabb fontos történelmi pillanathoz érkeztünk!:)
A The Debut 200. fővárosi eseménye jól szemlélteti, hogy az elmúlt bő 16 évben azért tettünk, hogy mindenki jól érezhesse magát, aki megfordul a The Debut vagy barátaihoz kapcsolódó eseményeken. Ez úgy tűnik sikerült, hiszen a Debut még mindig tart, veletek együtt, melyet most méltó módon egyik nagy kedvencünkkel ünneplünk meg!
A szinte már hozzánk nőtt Steve Lawler nem csak a nemzetközi elektronikus zenei színtéren, hanem a Debut köreiben is fontos történelmet írt. Ő nyitotta majd zárta már több alkalommal szeretett klubunkat, a Cinema Hallt, melynek aktuális holtpontján ez alkalommal a TESLA Budapest falai között gyűlünk össze az ünnepi táncra.” – írja a Debut az április 7-re meghirdetett eseménynél.
Lawler pályafutása még a 90-es években kezdődött, aki az elektronikus zene pionírjaként ma is aktív résztvevője a szcénának. Az acid house gyermekeként indult neki a máig tartó hosszú útnak, mely során sokakra nagy hatást gyakorolt produceri munkái olyan kiadóknál jelentek meg, mint az R & S Records, Systematic, Drumcode, Cocoon, MBF, Ovum, Sci+Tec, Hot Creations vagy 8bit kiadók. Lassan 20 évéhez érő saját címkéje, a Viva Music is sokak elektronikus zenei fejlődésének nyitott teret, miközben Lawler tehetségét senki nem tudta megkérdőjelezni és neve az egész világon ismertté vált.

A house, techno és egyéb elektronikák iránti szenvedélye tette hallhatatlanná a táncparkettek felett, melyet sokadszorra, de nem elégszer bizonyít majd újra április 7-én, szombaton, a The Debut közönségének nagy örömére.
Vele tart még a 200. minőségi elektronikus szórakoztatás jegyében Andras Garay, Jaffa Surfa, Rizkid & Kormix, valamint Chuck & Perge.
A 200. Debut eseményhez itt csatlakozhatunk: https://www.facebook.com/events/1736251489758861/
Jegyeket még találunk online: https://oneticket.hu/the-debut-200-with-steve-lawler-1601
]]>