Diario de Ibiza című napilapban megjelent cikk szerint ezentúl hajnali 5 helyett ezentúl hajnali 3-kor kell, hogy bezárjanak a szórakozóhelyek, a kiülős terasszal rendelkező egységeknek pedig már éjfélkor le kell húzni a rolót. Mindez annak köszönhető, hogy néhány mérges üzletember akkora nyomást gyakorolt, hogy San Antonio városi tanácsa úgy határozott, hogy a közkedvelt West End városrész összes bárjának, illetve klubjának be kell zárni hajnali 3-kor.
A korlátozásról hónapok óta pletykáltak már a szigeten. A városi tanács döntése értelmében ráadásul egyes rendezvényhelyszínek két héten át zárva tartanak a nyári szezonban.
Josep Turs, a West End turisztikai egyesület elnöke mély aggodalommal követi az eseményeket. Szerinte ugyanis az intézkedés sok angol turista kedvét el fogja venni az ideutazástól.
Mondjuk én nem hinném, hogy ez akkora érvágás lenne. Aztán majd kiderül. A legismertebb klubokra nem vonatkozik a korlátozás, azokat a partysziget távolabbi részén találjuk. Nézzétek meg ezt a videót az éjszakai forgatagról!
]]>