Az idei FEZEN fő attrakciója a brit The Prodigy lesz! Jól ismerhetjük már őket, hiszen 1995 óta járnak Magyarországra. Ez lesz a tizennegyedik fellépésük hazánkban! A zenekar egyébként éppen az új albumán, dolgozik, így valószínűleg már ezekből is kaphatunk ízelítőt július 26-án, a székesfehérvári MÁV Előre Sporttelepen. De a legnagyobb slágerekről sem fogunk lemaradni, a Firestarter, a Breathe, a Voodoo People, a No Good vagy éppen az Out of Space tizennegyedszer is akkorát fog ütni, mint amikor először hallottuk!
Az idei FEZEN névsora újabb nevekkel bővült a napokban. Érkezik a Korpiklaani a finn erdők mélyéről, de a hazai kedvencek sem hiányozhatnak idén nyáron Székesfehérvárról. Fellép az Auróra, az Apey & the Pea, az AWS, a Junkies, a Kalapács, a Leander Kills, a Mobilmánia, a Moby Dick, a Road, a Supernem és a USEME is. A lista még mindig nem teljes, külföldi rock-metal fellépővel és táncosabb produkciókkal egyaránt készülnek még a szervezők.
A folk metal legnépszerűbb „erdei törzse”, a finn Korpiklaani sem hagyja ki az idei FEZEN-t,  a Jonne Järvelä vezette csapat július 28-án, a fesztivál zárónapján lép fel S‪zékesfehéváron.
A magyar rock-metal felhozatal is további erősítést kapott. A szerdai nyitónapra, július 25-re érkezik az Apey & the Pea, az AWS és a Junkies, míg csütörtökre az Auróra. Július 27-re, péntekre érkezik a Road, a Kalapács, a Leander Kills, a Mobilmánia, a Moby Dick és a Supernem is, a szombati nap felhozatala pedig a USEME-vel bővül.
Jön még magyar fellépők a poposabb és a keményebb műfajokból is, de a nemzetközi lista sem teljes még. A jegyvásárlást azonban nem érdemes sokáig halogatni, jövő hétfőig élnek a mostani jegyárak, és  korlátozott számban, de jelenleg még kapható diákjegy is. Jegyek kaphatóak országszerte a Ticketportál jegyirodáiban és online itt: https://tixa.hu/fezen2018
prodigy]]>