Egy múlt heti twitter bejegyzés alapján együtt vonult stúdiózni Lady Gaga és Boys Noize. Az amerikai popénekes a jelek szerint rajong a technoért, hiszen néhány évvel ezelőtt Lady Starlight és Surgeon is warm up-olt neki a koncertek előtt. Boys Noize-tól sem áll távol a popipar, hiszen korábban olyan nagy nevekkel dolgozott már együtt, mint Skrillex és Snoop Dogg.
A felek egyelőre még nem árulták el a részleteket, így egyelőre semmit nem tudunk erről az új együttműködésről. 2012-ben Lady Gaga már felkérte egyszer Boys Noize-t, hogy csatlakozzon hozzá a turné ideje alatt, amit ő akkor udvariasan elutasított. Később azonban már úgy nyilatkozott egy interjúban, hogy szívesen dolgozna együtt a popsztárral.
A hamburgi születésű Alexander Ridha még csak húsz éves volt, amikor már a legnevesebb kiadók jelentették meg a zenéit. Első nagylemeze 2007-ben jött ki Oi Oi Oi címmel, ezen található a Lava Lava című szerzemény, amiről a budapesti partyszervező csapat kapta a nevét. Az elmúlt évtized közepén a Rolling Stone magazin beválasztotta a 10 legnagyobb hatású DJ közé. A valódi electro-house egyik legnagyobb alakja, ami még véletlenül sem összekeverendő azzal a gagyi EDM-mel, amit manapság próbálnak letolni a rádiókban a torkunkon.
boysnoize


]]>