Egy jó hangrendszer minden klubnak a lelke, ez talán a legfontosabb kritérium. Az angol főváros Waterloo negyedében hamarosan megnyíló új rendezvényközpont Európa első 3D-hangrendszerével felszerelt klubja lesz.
 „Sensorium London“ nyáron nyitja meg kapuit és egyszerre 250 ember élvezheti majd a tökéletesre csiszolt hangzást. A helyszín élő zene, klubestek, színház, filmvetítések és fotózások helyszínéül szolgál. A világ technológiailag legfejlettebb, innovatív 3D hangrendszerét a Titan Reality fejlesztette és nagyszámú Pioneer Pro Audio XY hangafalakkal szerelték fel. A rendszert tíz különálló Powersoft erősítő működteti, melyek feladata, hogy a hang minden irányból érkezve betöltse a teljes teret. Így különösen tiszta és optimális hang jön létre, amilyet csak a legjobb hangstúdiókban hallhatunk. A zenei élményt továbbá alacsony frekvenciájú, vibráló padlóval erősítik meg, ami által fizikailag is érezhetjük a zenét.
A vizuális effektek is különlegesek lesznek. Az Obersavatory London a legnagyobb helyi szaktekintélynek számít ebben a témában. Speciális, intelligens 3D-világítás, 3D-leképzelés,hologram-AR és VR-funkciók biztosítják a multiszenzoros érzékelést. Egy abszolút világújdonságra lehet számítani, ami egyedülálló zenei élmény biztosít!]]>