Sokak szerint minden idők legjobb adása a belfasti Boiler Room. Ezzel a kijelentéssel pedig nem is nagyon lehet vitába szállni. Fantasztikus tehetségeket tud felmutatni az észak-ír szcéna. Ebben a tavalyi adásban nem kisebb nevek pörgettek, mint Bicep, a hazánkban is nemrég bemutatkozó Or:la, valamint az a Dennis Sulta, aki pedig talán az eddigi legjobb hangulatú bulit hozta össze télen a Lärm-ben és hamarosan újra láthatjuk őt az A38 teraszán. Mindhárman fantasztikus tehetségek, de ez az adás nem csak róluk szólt. A közönség soraiban felbukkant egy srác, akire szerintem mindenki nagyon jól emlékszik, aki csak egy kicsit is követte az adást. Na de ki is ez fehér napszemüveges, furcsa mozgású, igencsak excentrikus srác?
Rhys Harris-nek hívják. “The Lizard”  régóta járja a belfasti bulikat, mígnem tavaly nyáron az egész világ megismerhette őt, amikor is nagyjából 5 millióan látták az őt ábrázoló videót. Azóta kell elviselnie a sztársággal járó kellemetlenségeket. Minden egyes éjszaka, amikor kimozdul bulizni, emberek tucatjai mennek oda hozzá, hogy készítsenek vele egy közös fotót. Eleinte nagyon élezte a helyzetet, de egy idő után már zavaró tudott lenni. Volt olyan alkalom, amikor annyian letámadták, hogy inkább lelépett a buliból. Röviddel ezután szőkére festette a haját, abban bízva, hogy így talán kevesebben ismerik fel. Bár ezt a mozgásszerkezetet elég nehéz lenne összekeverni.
Vidékről költözött fel Belfastba, divattervezőnek tanul. Egyből belevetette magát a város éjszakai életének forgatagába. Nem túl nagy az észak-ír főváros szcénája, így aztán hamar kitűnt a tömegből, ahogy különleges ruhadarabokban csapatja őrült mozgással.Ennek ellenére szívesen szelfizik még ma is a legtöbb emberrel.
Járt Berlinben, Ibizán és Manchesterben is, de leginkább akkor is Belfast a kedvence. Legtöbbször nem is kell fizetnie, ha bulizni indul. SImán beengedik a legtöbb helyre ingyen.
Ennyit sikerült megtudni róla dióhéjban. Bradley Cooper mellett ő a világ jelenlegi legismertebb partyface-e. Bár abban is biztosak lehetünk, hogy Bradley-vel ellentétben Rhys biztos, hogy nem tisztán nyomja végig ezeket a bulikat. Egyébként ha rákerestek a nevére a facebookon, akkor további csemegéket találhattok a személyes profilján.

 ]]>