Hatodik alkalommal rendezik meg a house és techno szcéna egyik legkedveltebb nyári fesztiválját, a SONUS-t. Az eseményt augusztus 19. és 23. között rendezik Horvátországban, melyhez ezúttal is csatlakoznak a világ legelismertebb előadói, többek között Sven Väth, Marco Carola, Richie Hawtin, Adam Beyer, Ricardo Villalobos, Solomun…  
A világ legjobb hangrendszerét kínáló Sonus Fesztivál a tökéletes helyszín egy egész hetes nyári kikapcsolódásra, fesztivállal egybekötött nyaralásra. Nagy horderejű előadók, nappali beach-parti, három szabadtéri klub helyszín, véget nem érő afterek és a legendás, naplementés, élőzenés hajókirándulás teszi a legjobb választássá a SONUS-t a techno és house szerelmesei számára.
Az 5 nappalon és éjszakán át tartó rendezvényre a világ minden tájáról érkeznek olyan elszánt zenefanatikusok, akik kontinenseket utaznak át csak azért, hogy részt vehessenek a Time Warp szervezőinek tengerparti megmozdulásán. Együtt ünnepelnek a világ legjobb house és techno előadóival, akik szintén izgatottan várják évről évre az eseményt, mivel elég ritka az a line up, ahol ennyi barát és kolléga egyszerre van jelen és mind együtt tudnak szórakozni.
A nemzetközi szcéna sztárjai Adam Beyer, Chris Liebing, Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Solomun évek óta mind szerves részét képezik a SONUS-nak. A Cosmopop família örökös tagjai, a mesterek, Sven Väth és Richie Hawtin újra velük tartanak egy meghitt, családias szettel. Természetesen a fesztivál nagy kedvencével, Ricardo Villalobos-al is befizettek a szervezők egy műfajt meghazudtoló utazásra.
Az európai techno és house szcéna női főszereplői Charlotte De Witte, Nastia, Jennifer Cardini és Amelie Lens is azon lesznek, hogy még színesebbé varázsolják a fesztivált.
sonus day
 
A Hot Creations veteránja, Jamie Jones mellett újabb végeláthatatlan őrültségre készül Seth TroxlerMeat ismét bemutatja, milyen is az a jazzel-színesített house és jön a népszerű Tale Of Us. A hangulatfelelős Jackmaster és Peggy Gou bemutatják a legjobb house, disco, techno zenék széles repertoárját. A Panorama Bar rezidense, Ryan Elliott és a Giegling társalapítója, Konstantin azért felelnek, hogy elhozzanak egy kis darabot Berlinből. Napsütéses vibrálással és vaskos ütemekkel fűti fel a táncparkettet az Eats EverythingButch és a frankfurti Dorian Paic. Az InFine alapítója, Agoria minden eszközt bevet a disco-tól a techno-ig, hogy befogjon minket táncolni.

Még mindig a house szerelmeseinek kedvez Adriatique, az Innervision kulcsjátékosai, Âme Dixon-al kézenfogva tér vissza, míg Enzo Siraguza a Fuse táborát erősíti. A felemelő és melodikus dallamokat Nicolas Lutz, Kölsch és D’Julz szállítják. Deep-esebb és mágikus pillanatok várhatóak a minimal guruktól, Raresh és Praslea-tól, akik a Praslesh formációval lépnek fel, valamint a műfaj briliáns elhivatottjai Rhadoo, Dana Ruh, Sonja Moonear és Binh is képviselik ezt a vonalat.  
Az erősebb hangzást ezúttal is a német techno színtér oszlopos tagjainak köszönhetjük, Rødhåd, Pan-Pot és Len Faki személyében. Továbbá a vidám techno olasz művelői, Luigi Madonna és Joseph Capriati is a csapatot erősiti.
sonus-night
 
A line up második fázisában két új exkluzív live show-t is beiktattak a programba, Stephan Bodzin és Johannes Brecht előadásában, persze idén sem marad el Recondite-live produkciója. A Fabric legenda, Craig Richards és a FuseLondon rezidense, Rossko elhozzák a techno és house jellegzetes keverékét, az olasz Dj Ralf pedig most debütál a fesztiválon. Digby, az olasz Dj Skizzo és a román Cezar még több groove-ot tesz hozzá a lineup-hoz, míg Dr. Rubinstein és Boris Brejcha kompromisszummentes technoval érkeznek az Adria partjára. A Sonus tárt karokkal várja a The Martinez Brothers huligánokat és a svájci Nodstern-rezidens Andrea Oliva-t. A FuseLondon ikonja Archie Hamilton a táncoltatáshoz válogatott szakértelmével tesz hozzá a rendezvényhez, csak úgy, mint a közkedvelt Cassy. A szlovén erőt ezúttal is Valentino Kanzyani és Ian F. reprezentálja a Sonus-on. A horvát szcénát pedig nem más képviseli, mint Mariano Mateljan, akihez csatlakoznak a balkán rezidensek, Andrea Ljekaj, Felver, Groovyman, Kristijan Molnar, Marina Karamarko és Jesh.
sonus cover
 
A szervezők a szakmai összetartásban látják a piacon belüli etikus tevékenységek feltételét és közös erővel sokkal jobb dolgokat tudnak véghez vinni. Éppen ezért híres klubokkal, fesztiválokkal, kiadókkal közösen szervezik a programokat, ezáltal még színvonalasabb élményt biztosítva a közönség számára. Az idei év partnerei és házigazdái a Junction 2, Movement, 100% JC, FuseLondon, Keep on Dancing, Secret Society, Sunwaves, The Peacock Society, Fuse, Redimension és a Nordstern klub, valamint a legfőbb médiapartnerek, a Resident Advisor és XLR8R.
A SONUS mögött is a rendkívüli tapasztalattal rendelkező Cosmopop csapata áll, csak úgy, mint a nemzetközi szintér egyik legjobb rendezvénye, a Time Warp mögött. A We Love Sound legénységével együtt létrehozták a Sonus-t, ahol úgy érzik, két évtizedes utazás után végre megérkeztek a tökéletes nyári rave kalandjukhoz. Biztos lehetsz benne, hogy az ő kezükben biztonságban vagy!
Richie Hawtin 2015-ös legendás zárása vagy a 2017-es Seth Troxler b2b The Martinez Brothers epikus all night long szettje után biztosra vehetjük, hogy idén is olyan Sonus pillanatok várnak ránk, amik az év eseményé teszik a fesztivált!
TIME WARP Presents: Sonus Festival
2018. augusztus 19-23
Horvátország, Pag sziget
Jegyek: www.sonus-festival.com/tickets
Second Release: 179 €
VIP: 249 €
További információk
Hivatalos weboldal: https://www.sonus-festival.com/
Facebook page: https://www.facebook.com/sonusfestival/
Érdemes csatlakozni a SONUS hivatalos magyar csoportjához, ahol friss hírek és videók várnak a fesztiválról valamint olyanoktól informálódhatsz, akik az elmúlt években már jártak a rendezvényen.
Sonus Festival Group Hungary  link: https://www.facebook.com/groups/221126198253997]]>