Ma hivatalosan is megkezdődött a fesztiválszezon. Augusztus végéig nagyjából minden hétre jut legalább egy esemény. Az időjárásra szerencsére nem lehet panasz. Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy mit viszünk magammal. A gondosan összeválogatott kiegészítők óriási segítséggel lehetnek, de ugyanezen cuccok hiánya pedig tönkre is tehetik az élményt szélsőséges időjárás esetén. Ha esetleg nem jelenne meg minden kép a cikkben, akkor nyomj egy F5-t és a frissítés után látni fogod őket!

Napszemüveg

A napszemüveg alap felszereltség, minden szabadtéri rendezvényen nálad a helye. A legtöbb fesztivál már napközben elkezdődik és a szemedbe tűző napsugár bizony elég rendesen leronthatja az élményt. És az is biztos, hogy másnap kínzó fejfájással fogunk ébredni. A szemed védelme talán a legfontosabb feladat, gondosan válaszd ki a megfelelő UV-szűrőt is. De nem csak nappal, hanem éjszaka is nagy hasznunkra válik a napszemüveg. Éjszaka az erős fények ugyanúgy irritálhatják a szemünket. De legjobban akkor fogod érezni a hasznát, amikor reggel megcsapják arcodat a felkelő nap első sugarai.
sun001-3-680x1020

Esőkabát

A nyár sajnos nem minden esetben csak a napsütésről és jó időről szól. Egy csúnya vihar könnyen elronthatja a szórakozásunkat. Különösen akkor, ha éppen a kedvenc előadód szettje alatt érkezik az égi áldás. Egy kis nyári zápor jól tud esni, de egy felhőszakadás teljesen hazavághatja a bulit. Szél, hideg és nedves ruhák: ez az a három dolog, amit biztosan szeretnénk elkerülni. Hogyan védekezzünk? Esernyővel járkálni elég kényelmetlen plusz egy csomó helyre eleve be sem engedik. Lehet, hogy 200 évvel ezelőtt nagyon divatosnak számított Londonban, de egy buli alkalmával biztosan nem az. A legjobb megoldás erre az esetre egy vékony esőkabát, melyet egy kis golyóban lehet tárolni, ami elfér a zsebünkben is. Ez direkt a fesztiválozóknak készült. A kabát vékony és mindössze 1-2 alkalommal lehet használni, de akkor biztosan meg fog védeni az elázástól.
raincoat

Ruhák

Ha a buli már napközben elkezdődik és tudod, hogy jó idő lesz, akkor elég egy trikó és egy rövid gatya. Így kevésbé lesz meleged, de arra azért vigyázz, hogy le ne égj! Reggelre azonban előfordulhat, hogy annyira lehűl a levegő, hogy fázni fogunk. Különösen akkor, amikor abbahagyjuk a táncot és elhagyjuk a sátrat, amit addig a techno és az izzadtság melegített. Ilyen esetekre vigyél magaddal egy pulcsit!
pulcsi
 

Hátizsák

Szemüveg, esőkabát, pulcsi, satöbbi…Na jó, de hova pakoljuk a cuccainkat? Egy hátizsák tökéletes megoldást nyújt. A vékony anyagból készült zsinóros “gymbag” tökéletesen idomul a testedhez, bármit bele tudsz pakolni úgy, hogy ne nyomja a hátadat, ezért igen kényelmes a viselete, nem véletlenül az egyik legnépszerűbb kiegészítőeszköz. Akkor lenne tökéletes, ha a hátizsák belsejébe telefontartót is varrnának, mert akkor elkerülhető lenne a karcolás és könnyebben elő lehetne bányászni.
hatizsak

Övtáska

Ha mégis úgy érzed, hogy téged zavarna a hátizsák és nem lesz nálad sok cucc, akkor vigyél magaddal egy övtáskát, ami újra visszajött, vagy talán soha ki sem ment a divatból. Egy pénztárca, telefon és kulcs pont belefér. Az övtáska arra jó, hogy semennyire nem zavar a mozgásban, könnyen rápillanthatsz, úgyhogy a cuccod biztonságban lesz.

öv1
 
A nyári szezon beköszöntésének alkalmából van néhány ajándékunk. A Laut Wear jóvoltából ezúttal is kisorsolunk néhány kiegészítőt, egészen pontosan 2-2 db hátizsákot és övtáskát. 
A márka 2015-ben indult a lengyelországi Lublin városából. Alapítója egy helyi DJ / grafikus, Rui Aber (Pawel Ciolko). Imádja a zenét és nem szereti a kötöttségeket, már ami a munkát illeti. Így jött az önálló brand ötlete. A LAUT a válasz arra a kérdésre, hogyan öltözhet divatosan egy technofanatikus. Helyi kis cégként kezdték. Aztán szép lassan Lengyelországon túl is megjelentek a termékek. Ma már a világ több, mint 50 országában jelen vannak.
Kattins IDE a többi ruháért és kiegészítőkért! Ha pedig szeretnéd megnyerni valamelyiket, akkor JÁTSSZ velünk!
 ]]>