A Crisis EP-t Modular Phaze szállítja, akinek trackjei a Beatport listákat sem kerülték el!
Továbbra sem telik el hónap Airsound Records megjelenés nélkül, melyet alapvető célkitűzésként kezelnek a hazai illetőségű labelnél. Az előző hónapban az A-Brothers megjelenését most egy kolumbiai központú artist EP-je követi, mely már a Beatport listák tekintetében is szép eredményeket ért el alig pár nap alatt.
A Crisis EP-t megalkotó Modular Phaze név alatt tevékenykedő sötét erők mögött a Mephyst kiadó feje áll, akit így az O.V.N.I. elindítójaként is számon tarthatunk, mely jelenleg Kolumbia egyik legszámottevőbb techno címkéje.
Nem is hinnénk, de Manuel Mosquera zenei pályafutása metál zenekarokban kezdődött, ahol gitárosként volt jelen, majd amikor 2007-ben ez félbe szakadt az elektronikus zene felé vette az utat. Előbb a house irányába mozdult el, de pár év alatt már sokkal sötétebb darabokra kezdett vágyni, mely érdeklődés elhozta életébe a techno zenét, aminek mára több száz erős track a következménye.
Modular Phaze
Munkáit leginkább a dark és hardcore hangzásvilágával lehet felcímkézni, aminek következtében szóban forgó kiadványa is a Beatport Hard Techno listáit kezdte bevenni, egészen a 23. helyig feltörve.
A Crisis EP azonnali sikerét a címadó track dinamikus lebegésével, a Debilidad mélyenszántó ipari struktúrájával és az Electric Wire egekig érő, kiegyensúlyozott lendületével érte el, melyet az Airsound Records-ot igazgató Akos Wex átható remixe fejelt meg.
A Crisis EP június 4-én jelent meg, melyet a Beatporton itt érünk el: https://www.beatport.com/release/crisis-ep/2298584
Közben ne felejtsük el a 4 track meghallgatását se, mert igazán megér pár percet ez a kolumbiai techno gyűjtemény:

Ha tetszett a kiadvány, akkor kövesd az Airsound Records közösségi oldalát, hogy ne maradj le a kiadó további híreiről sem!
]]>