A június elején megjelent Crisis EP után dupla francia hadjárat indult az Airsound Records kiadó falai ellen. A magyar kiadóhoz ugyanis előbb Akua Maltese kiadványa érkezett meg Ilma címmel, majd Custom Phase is hozta saját négyesét, Fake FM címmel megkoronázva.
Az Ilma EP június 25-én jelent meg, rajta a Beauvilleből származó Akua Maltese három mélyebb ütemezésű technojával, ami inkább hajlik a deep irányba, mint heves tánctér orientált ritmusokba. Főként a kezdő track, a Zef, ami igazán a mélybe rántja hallgatóját. Ezt a süllyedést tágítja ki még jobban a Nar című, mely teret aztán a címadó Ilma tölt be maga színességével.

A Fake FM EP teljesen más kategóriát képez. Custom Phase az indusztriális határokon lavírozva alkotta meg 4 trackes kiadványát, ami 136 BPM-en kezdődik a Panema című szerzeménnyel. A folytatás sem sokkal nyugtatóbb, hiszen a 130 BPM a minimum, de a Legion sokkal szelídebben robbantja fel a tánchangulatot az emberben. Ezt fejeli még meg a Step Back fémes hangzása, és a Fake FM őrületes lendületessége.

A Fake FM EP július 9-én jelent meg, melyet itt érhetünk el a Beatporton, de az Ilma EP-re is érdemes ráutazni!
Ha tetszettek a kiadványok, akkor kövesd az Airsound Records közösségi oldalát, hogy ne maradj le a kiadó további híreiről sem!]]>