2004. július 24. örökké emlékezetes dátum marad a veterán technorajongók szívében. Ekkor rendezték ugyanis az elvileg utolsó szentendrei Hyperspace-t a Complexben (aztán lett még egy ráadás októberben). A headliner Dave Clarke, a másik külföldi fellépő pedig T. Raumschmiere volt. Utóbbi korábban még soha nem járt Magyarországon. Ebben az időben tombolt az electro láz, T. Raumschmiere több zenéjét is rongyosra játszották a DJ-k abban az időben, így aztán felfokozott érdeklődés várta a fellépését a vájtfülűek részéről. A közönség nagyrészének persze fogalma sem volt róla, hogy ki ő, ők Dave Clarke (na és Igor) fellépésére voltak kíváncsiak! Aztán olyan történt, amire sem előtte, sem utána nem volt példa. Nehéz szavakba önteni. T. Raumschmiere megkezdte a szettjét, az emberek pedig kivétel nélkül ugráltak, teljesen megélték a zenét, mindenki csak pislogott és csak annyit bírtunk üvölteni a mellettünk állónak, hogy “aztakurva, hát miiii ez????“. A zene, az előadásmód is teljesen elütött attól  amit korábban megszokhattunk. Téraum egy igazi rocksztár volt! Elég beszédes, hogy aki részt vett ezen a Hyperen, annak kivétel nélkül ez volt A HYPERSPACE, és A LIVEACT PRODUKCIÓ.
A fellépésen jelen voltak a VIVA TV kamerái is, egy néhány perces felvételt azóta már rengetegszer végignéztünk, viszont egy Andrew Black nevű felhasználó ma feltöltött egy 24 perces verziót a youtube-ra! Óriási köszönet illeti Németh Andrást, aki megosztotta velünk mindezt a THE KIDS WANT TECHNO! csoportban!
Szerk. Olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy T- Raumschmiere zenélt már korábban is Magyarországon, mégpedig 2002. október 19-én a Fonóban, az Ultrahang Festen. Köszönjük az infót! 
]]>