Az Airsound Records főnökének kiadványa most 6 erős techno remixet kapott, ami bearanyozza a nyarat!
Alig telt el pár hónap, mióta április közepén megjelent Akos Wex első albuma, Electronic Love címmel. A 11 trackes, helyenként úszkálós, másutt ipari technóba váltó kiadvány elkezdte kiterjeszteni magát a térben, melyet sokan nagy előszeretettel fogadtak.
Közben az elektronikus szerelem nem állt meg önmagánál, mert a háttérben elkezdtek a techno erők tovább munkálkodni, melynek eredményeképp most augusztus 13-án megjelent az ASR036 sorozatszámmal ellátott Electronic Love exkluzív remix album, melyen összesen 6 feldolgozásban köszönnek vissza az Electronic Love elemei.
A hat remixer behálózva a földet olyan helyszínekről alkotta meg a saját elképzeléseit, mint Koszovó (Vegim), Németország (Sven Sossong), Olaszország (Peja és Bodyscrub), Franciaország (Strktur) és Magyarország (SanFranciscoBeat).
Az artistok közül mindenki megjáratta már velünk az Airsound Records mélységét, kivéve Bodyscrub-ot, aki a nápolyi szcénát képviseltetve jelenik meg először a label színeiben.

Elhallgatva a címadó track remixét, ez még sokszor elő fog fordulni a jövőben!
Közben úton van az ASR037 is, amit H. Paul – Injection című EP-je tölt meg, amit már most nagy siker koronáz a megjelenés előtt. Szeptember közepén érkezik, de addig belehallgathatunk az Electronic Love remix gyűjtemény első felvonásába, melyet a Beatporton itt találunk meg.

Ha tetszett a kiadvány, akkor kövesd az Airsound Records közösségi oldalát, hogy ne maradj le a kiadó további híreiről sem!]]>