Nyerő hatos dobással készül életben tartani a nyarat a Cinematiné

5 produkció, 6 fellépő, egy nappali és egy éjszakai buli. Szóval mindent visz majd a 16. Cinematiné!
Itt a nyár vége, de sem a hangulatát, sem a nappali élvezetét nem hajlandóak elengedni a Cinematiné háza táján. Ennek gyakorlására szeptember 8-án, szombaton az angol Kaluki Music és a hazai Budapest Calling csapattal közösen kerekítenek a RIO falai közé egy remek hatos fogatot, hogy a szeptember eleji nappali bulizás kellően maratonira sikerüljön!
Ahogy megszokhattuk már a nappali bulik specialistáitól, most is van még új a nap alatt, azaz olyan fellépőket kapunk meg fényes nappal, akiket eddig még sosem!
Mindjárt itt van a Debut eseményein már többször bizonyító wAFF, aki mellett már ki is rajzolódik a nappal egyetlen páros fellépése a Super Flu srácok személyében. Nagy öröm, hogy a fellépők között láthatjuk azt a Serge Devantot, akit vélhetően már joggal vágyott a budapesti közönség, valamint két Kaluki Music kiadós arc is feltűnik. A mostanság egyre nagyobb teret nyerő Jamie Roy és a még zöldfülű zseniként aposztrofálható Calvin Clarke.
A RIO táncterének szinten tartásában ugyanakkor ott lesz a hazai Cinematiné krém is, akik az Andras Garay, Davko, Indigo Theory, Jaffa Surfa és James Cole névsorból emelkednek a lemezjátszók fölé.
A nappali szórakozás megkoronázására ugyanakkor ott lesz az éjszakai folytatás, aminek egyértelműen a Track Terrace ad szabad teret, ahol a The Debut Band tagjai mellett egy meglepetés vendéget is meghallgathatunk majd.
A szeptember 8-i nappal és az éjszakai folytatás összesen 13 óra szórakozást ígér, természetesen kifogástalan minőségben, melyre jegyek még elővételben kaphatók.
Események:
Cinematiné 16.: https://www.facebook.com/events/1157686397746141
Cinematiné after: https://www.facebook.com/events/479076849227215/]]>