Augusztus 27.-én napvilágot látott a független magyar techno label legújabb kiadványa, jó szokásuk szerint egy magyar producer, PHOT munkáival, mely alterego alatt nem más bújik meg, mint a már sokszor, sok helyen bizonyított Andras Bader, a Hairy egykori művésze.
Két zene bújik meg az EP-n, a címadó darab, az Adept Alumni egy pszichedelikus hangulatú, behatárolhatatlan műfajú track, mely merít a technoból, a progressive house-ból és a tribal-ból egyaránt. A régi idők hangulatát hozza vissza ez a zene, modern köntösben, misztikus hangulattal operálva. A “másik oldalon” a testvére, az Adept Lumina bújik meg, ami egy modernebb hangzású, igényes techno darab, kellő mélységgel megspékelve, nagyon igényes, tiszta hangzás. A művész tehetségét mi sem bizonyítja jobban, mint két “apró” tény: a mixing és a mastering PHOT saját keze (és füle) munkája, valamint, hogy nemrégiben az Ozora Festival 2018-on a Pumpui Stage-en közvetlenül az acid legenda, Hardfloor előtt léphetett fel egy frenetikus live act-el.
A következő hónapokban természetesen számíthatunk majd további Manipulated Records kiadványokra, de hogy kiktől, az egyelőre legyen meglepetés, mindenesetre annyit elárulhatunk, hogy izgalmas nevekkel fognak majd előrukkolni. Addig is a legfrissebb kiadványt keressétek a Beatporton:
http://classic.beatport.com/release/adept-alumni/2365823
A kiadó várja a demokat is erre a mail címre azoktól, akik érdekeltek lennének abban, hogy munkájuk egy magyar kiadó gondozásában jelenjen meg: manipulatedrec@gmail.com
Kellemes hallgatózást hozzá!]]>