Az Amsterdam Dance Event kétségkívül a világ legnagyobb elektronikus zenei  konferenciája. Története egészen 1995-ig vezethető vissza, akkoriban még csak 300 látogatót és 30 DJ fellépőt tudott felmutatni. Mára már viszont 350.000 fős látogatottsággal büszkélkedhet évről évre.
Az ADE az elektronikus zenei szcéna szereplőit leginkább vonzó rendezvénye az évnek, melynek során a holland főváros számos eseménynek ad otthont, legyen az kerekasztalbeszélgetés, pop-up show vagy esetleg főzőverseny. Az elektronikus zenei ipar kalendáriumának egyik csúcspontja, a látogatók a világ minden tájáról érkeznek új szakmai kapcsolatok kiépítésére, együttműködések érdekében és persze egy nagy közös táncra. Az ADE hatása évről évre érezhető az egész iparágban, a szcéna képviselői kapcsolatokat teremtenek, a legnagyobb márkák bemutatják eszközeiket, termékeiket illetve előadók legújabb koncepciójukkal, show műsorukkal debütálnak az eseményen.
Mi most mindössze 5 érvvel bebizonyítjuk, mitől olyan különleges és előremeutató az ADE évről évre:
1.Találkozhatsz régi és új arcokkal!
Hatalmas számmal érkeznek a résztvevők a világ minden szegletéből, amely nagyszerű lehetőség a kapcsolatteremtésre. Legyél akár egyszerű bulizó vagy szakmabeli, hiszen itt mindenki megtalálhatja a számításait akár egy formális meetingen, az utcán a Dylan előtt, egy coffeeshopban, a tánctéren vagy a backstage-ben.
2. Új, tehetséges művészeket fedezhetsz fel!
Az ADE mára az elektronikus zenében alkotók mekkájává vált, egy amszterdami trip a karrierjük előmozdításának, menedzsment illetve label szerzésének reményében. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy olyan fellépőket ismerhess meg, akikről azelőtt sosem hallottál. Ennek kiváló kiinduló pontja lehet az ADE University, ahol feltörekvő művészek workshopokon és kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt, amely segíti őket az előrelépésben.
20171018_AmsterdamDanceEvent_Conference6716__MarkRichter_
JorisRaaijman_ADEP_BrakkeGrond-13
3.Megismerheted a legújabb technológiákat!
Minden évben az ipar technikai nagyjai is elhozzák Amsterdamba a legfrissebb fejlesztéseket. Ableton, Pioneer, Native Instruments és más hardware óriások is képviseltetik magukat az ADE-n, amely kiváló platformot biztosít számukra a legújabb innovációk bemutatására. Az ADE Sound Lab keretein belül olyan DJ-k értekezései lesznek nyomon követhetők a témában, mint Bonobo, Joseph Capriati és a legendás Orbital (akinek új album megjelenése még idén várható).
4. Hasznos információk birtokába jutsz!
Sokszor hallani, a tudás hatalom. Amiben pedig biztos lehetsz, hogy az ADE-n sok olyan dolgot megtanulhatsz, ami segít abban, hogy tovább fejleszd az üzleti törekvéseidet. A konferenciák résztvevői betekintést adnak az iparág működésébe, az üzleti élet különböző aspektusaiból nyersz információkat, egyező vélemények és ellentmondások derülnek ki egy-egy vita beszélgetés során. Lesz szó a mentális egészségről, milyen a menedzserek élete, szexuális beállítottságokról, tánczenei legendákról. Az ADE konferencia elsődleges tudásforrása sok iparág számára.
5. Igazi progresszív közegben partizhatsz!
Hollandia az egyik leginkább előre gondolkodó és nyugodt nemzet a Földön. A kábítószerekkel, a szexuális neveléssel, sporttal, kreativitással és jóléttel kapcsolatos progresszív politikájuk segítette társadalmukat olyanná formálni, amely nyitott, befogadó és sokkal érettebb, mint sok más európai testvérük. Ez azt jelenti, hogy a partizás terén is olyan nyitottság és elfogadás vár rád, mely lehetőséget ad egy egyedülálló buli élmény megtapasztalásához. A politikai elfogadás mellett még csodálatos hangrendszerek, underground hangulat vár rád, akár a Paradiso, Melkweg, Air és az NDSM területén, utóbbi óriási raktáraihoz hasonló helyszíneket biztosan nem látsz máshol. Ezekben a klubokban te is olyan biztonságosan bulizhatsz, mint más raverek, tisztelettel bánnak veled és nem érzed úgy, mintha egész este azt figyelnék, mit csinálsz éppen. Ráadásul olyan legendák körében teheted mindezt, mint Paul Oakenfold, Dave Clarke, Luke Slater, Laurent Garnier, Maya Jane Coles, Helena Hauff, Rebekah vagy Tale Of Us…
WS-Tom_Doms-20171020-ADE-005-7297
20171021_DaveClark_Presents7529__MarkRichter_
A 2018-ban október 17 és 21. között megrendezésre kerülő ADE programja teljessé vált. További információkért látogass el az www.a-d-e.nl oldalra!]]>