Öt óra videóanyagát postolta nemrégiben a Boiler Room. Italojohnson, Radioslave, Volvox, valamint a két Pornceptual rezidens, Gestalten és Jamaica Suk főszereplésével.
Köztudott, hogy Berlin a hedonizmus európai fellegvára. Magyar turista számára igen csak furcsának tűnhet elsőre az a fajta nyitottság és gátlástalanság, ahogy a helyiek viselkednek, korra és nemre való tekintet nélkül. A PORN by Pornceptual elnevezéésű partysorozat éppen erre kíván ráerősíteni. A legutóbbi rendezvényüket az Alte Münze nevú helyen rendezték, A Kreuzbergben található szórakozóhely egyébként az Electronis Beats idei listjáján is szerepel.
Sok mindent felesleges is lenne írni ezekről az eseményről, a képsorok önmagukért beszélnek. A résztvevők többnyire meztelenül, vagy bőr, latex és fétis felszerelésben jöttek. a teljes videó ITT érhető el. Figyelem, lehetőleg ne a munkahelyeden nyisd meg!
A következő Pornceptual időpontja október 13, amiről viszont hamarosan részletesen is beszámolunk, ugyanis mindenhova járnak magyarok, így természetesen ide is.
]]>