Tavasz óta vártuk a napot, hogy megnyissa kapuit a város legújabb Cinema Hallja, de októberben már élőben megtapasztalhatjuk!
2018 úgy indult, hogy egy klubtörténelmi fejezet véget ért. A Cinema Hall bezárta Dorottya utcai helyszínét, de az örökzöld klub most sem volt hajlandó végleg lehúzni a rolót. Az új helyszínre már tavaszra rátalált a tucatnyi esemény helyszínéért dolgozó, kitartó csapat, de végül a nyitásra még hosszú hónapokat kellett várnunk.
Egészen eddig, mivel az Ajtósi Dürer soron található, pompás klubbá varázsolt Corvina Rendezvényház miliőjében végre megnyit az új Cinema Hall. Ezzel beteljesül a „Belvárosból a város szívébe” mottó, azaz friss, tiszta levegőben, hatalmas terasszal és persze brutális fény- és hangtechnikával, extra belső dizájnnal párosulva bulizhatunk ismét jókat, mozizós-klubos módra.
A New Cinema Hall Opening hivatalos nyitó esemény a hagyomány hű, egyben 17 éves The Debut csapat Halloween partyja lesz október 31-én, de ezt megelőzően három teszt eseményen már részt vehetünk az új fedett pályás mozi klubban.
Ezek közül is első sorban október 20-án, egy eddig még titkosnak kikiáltott eseményen, majd október 26-án a HOLA sorozat harmadik kiadásán, majd október 27-én a Music FM klasszik house Halloween buliján.

Ezeket az eseményeket tehát érdemes már most tollal bevésni a naptárunkba, és persze érdemes felírni az Ajtósi Dürer sor 19-21. címet is, hogy biztosan odataláljunk, már akár október 20-án, az első eseményre is!

Bővebb infók folyamatosan a
Cinema Hall Facebook oldalán!
Cinema Hall new montázs

]]>