A Save Techno Culture jegyében, egy új eseménysorozat, amit nem a szervezők, hanem az elektronikus zenei irányzatok közül az egyik legrégebbi és leginkább megtermékenyítő hatású stílus szereplői alakítanak. Eleinte nem volt helyszín, nem voltak konkrét fellépők, de még időpont sem. Mára már egy egész kecsegtető line up állt össze és a helyszín is kiválasztásra került, ami nem mást, mint a Fészek Kulturális Központ. A fellépők között játszani fog többek között: Dr. Zoidberg , Exigent, valamint Maks, akinek nemrég jelent meg debütáló albuma.
A Techno, B**d M*g! önmagában is figyelemfelkeltő, ahogy egyre jobban beleástuk magunkat az eseménybe és beszélgettünk a szervezővel, rá kellett jönnünk, hogy ez nem csak egy trükkös név, hanem kellő energiával párosított szeretet is a klasszikus techno korszak iránt, ami manapság megint fénykorát éli!Épp ezért a péntek esti buli is a régi időket fogja megidézni.
A klasszikus értelemben vett ‘techno kultúra’ és alirányzatának képviselői: ismert, ismeretlen művészek (akik szívesen részt vesznek az eseménysorozaton, lemezjátszókon, magnókazettán, konyhai robotgépen vagy a 60 éves Wartburgból kialakított moduláris szintetizátoron), valamint a hallgatók, akik idővel állandó szereplőivé válnak az estéknek, közösséghez fűződő viszonyt kialakítva.
Bárhogy is lesz, a pénteki buli hatalmas eufóriát fog adni minden techno rajongónak, és betekintést ad mindenkinek, akitől kicsit távolabb áll ez a műfaj.
Esemény: https://www.facebook.com/events/187950875331761/

 ]]>