Alig egy hete jelent meg a The Prodigy legújabb albuma, a „No Tourists”, de máris átvette a vezetést a zenei toplisták élén.
A The Prodigy mára egy élő legenda, az elektronikus zene ikonikus alakjai a 90’-es évek óta. Az angol zenekar szele elért egészen az Egyesült Államokig, stílusukat rendhagyó módon alakították a kompromisszummentes globális célközönség elérése érdekében, melyek még a ravereken és metalheads-eken is túlnyúlnak.
„A ’No Tourists’ végső soron a menekülésről szól, arról, hogy kirángasd magad ebből az életből és inkább ne a könnyebb, szilárdabb útvonalat kövesd! magyarázza Liam Howlett a saját Észak-Londoni stúdiójában.
„Ezekben az időkben, melyben most élünk, az emberek lustábbak és elfelejtették, hogyan lehet felfedezni […] A lemez arról szól, hogy elérhető bárki számára egy további alternatív útvonal, ahol a veszély és izgalom egy sokkal élhetőbb világot nyújthat számunkra… ne fogadd el, hogy te csak egy turista lehetsz! – Ez az, amit ez a cím jelent számunkra.„
A The Prodigy hetedik stúdió albuma még csak november 2-án jelent meg, de a héten máris a Egyesült Királyság topistájának élén landolt. Egészen pontosan hetedik alkalommal került fel The Prodigy erre a listára és ezzel olyan világhírű zenészekkel kerültek egy társaságba, mint Sir Elton John, Sir Paul McCartney, Coldplay és George Michael.
‘No Tourists’
1‘Need Some1’
2.‘Light Up The Sky’
3.‘We Live Forever’
4.‘Fight Fire With Fire’ (ft. Ho99o9)
6.‘Timebomb Zone’
7.‘Champions Of London’
8.‘Boom Boom Tap’
9.‘Resonate’
10.‘Give Me A Signal’ (ft. Barns Courtney)

További videókat itt találsz a friss zenékről:
‘Need Some1’ video: https://www.youtube.com/watch?v=G_U74eyB5o8
‘Light Up the Sky’ Video: https://www.youtube.com/watch?v=GAm48rkUBl4
‘Fight Fire With Fire’ (feat. Ho99o9) video: https://www.youtube.com/watch?v=B_z_lZ69pJ0]]>