Sven Marquart a világ legismertebb kidobója. A Berghain 56 éves arca több ezer ember sorsáról dönt hétről hétre. Most azonban ő is megtapasztalta azt, hogy milyen a fasz másik végén állni. Mondjuk amúgy is, de ez most egy másik téma.
Szóval az történt, hogy nem engedték be legutóbb Sydeyben egy klubba. Mégpedig a jellegzetes arctetoválásai miatt.
„Később beszéltem a hely tulajdonosával, aki elmondta, hogy nem jutott be a Berghainba, amikor Berlinben járt.” – ezt már Sven mesélte, aki egyébként híres fotós is és egy kiállítás ürügyén utazott Ausztráliába.
A berlini Deschler Galériában pedig első alkalommal láthatóak azok a fekete-fehér fényképek, amiket az elektronikus zenei szcéna méltán elismert képviselőiről készített, természetesen a Berghain épületében. 30 éve szenvedélyesen űzi ezt a mesterséget, de  Nikon FM2 gépével most először lépte át Berlin határát. A Goethe Intézet meghívására hat hetet töltött Sydneyben. Először azt gondolta, hogy az egészből nem lesz semmi, mivel túl  az ausztrál metropolisz túl napos, Marquardt pedig jobban szereti a sejtelmes félhomályt. A strandon a szörfösöket fotózta, ahogy fáradtan és átfagyva kijöttek a vízből.
Ő egyébként nem merészkedett bele a vízbe. „Túl veszélyes” – nyilatkozta az az ember, akitől hétről hétre bulizni vágyó fiatalok ezrei rettegnek.
Forrás: [Berliner Zeitung]

Akit senkinek nem kell bemutatni: Monika Kruse
Akit senkinek nem kell bemutatni: Monika Kruse

Ő pedig Rummelsnuff, 2007 és 2014 között volt a Berghain kidobója
Ő pedig Rummelsnuff, 2007 és 2014 között volt a Berghain kidobója
]]>