Megérkezett a legújabb Nina Kraviz remix /// Marco Bailey Materia-ja ismét nagyot tarolt /// Pénteken dobbant a legújabb Dj-Kicks Robert Hood műhelyéből /// Sam Paganini Astro/Pulse Ep-je hétfőn lát napvilágot /// Dax J két track-je landol a „The World of Monnom Black” vinyl pályán /// Hamarosan elérhető SanFranciscobeat „Endless Dawn” címet viselő track-je!
Nina Kraviz nemrég készített remixet Marie Davidson “workaholic paranoid bitch” című darabjára. A facebook oldaláról tudtuk meg, hogy nagyon örült a felkérésnek, pláne hogy egy őrületesen vad zenéről van szó, aminek a dobszekciója ámulatba ejtő, bpm száma meghaladja a 150-et! Nina teljesen odavan a komplett albumért, és általa olyan inspirációt kapott, ami arra sarkallja, hogy befejezze végre a saját szerzői albumát. Amit persze nagyon várunk mi is. A Bónusz kapcsán pedig az Eiffel toronyban, oktober közepén játszott szettjét ajánljuk figyelmetekbe.

Pénteken (november 16.) jelenik meg a legújabb Dj-Kicks Robert Hood !K7 műhelyéből. Az albumról néhány hete már adtunk hírt, amit ide kattintva eleveníthettek fel. Aki pedig kíváncsi a Focus nevet viselő, kemény ütemekkel gyilkoló mesterműre, feltétlenül látogasson el a mixmag soundcloud oldalára, ahol a teljes track meghallgatható. Hangolódásképpen pedig a Kappa Future Fesztiválon rögzített 2 órás utazást ajánljuk.

Sam Paganini következő két tracket hordozó EP-je jövő hét hétfőn (november 19.) kerül a boltokba a JAM égisze alatt. Az „Astro” és a „Pulse” vinyl és digitális kiadásban is elérhető lesz, és aki nagyon kíváncsi, itt tud belehallgatózni. Az ajánlatunk pedig az év legnagyobb magyar csarnokbuliját illetően, az Ultra második napján, a Resistance Arcadia Spider színpadán rögzített szösszenet.

Hétfőn (november 12.) jelent meg Marco Bailey legújabb Materia remix albuma, mely mindig exklúzív ínyencségeket hordoz. Ezúttal a legendás Sterac, és Shlomi Aber, valamint fiatal tehetségek Nima Khak, Aleja Sachez, Senal Analogica, valamint Christopher Coe műhelyéből kerültek ki Marco zenéinek újraértelmezései. Természetesen a mester is aktívan részt vett a remixalbum elkészítésében, mégpedig a „Reactor” és a „Hasai” címet viselő zenéit bújtatta új köntösbe. Hangolódáshoz pedig egy Ibizán rögzített DjMag-es mixét ajánljuk.

A Monnom 17. kiadása a „The World of Monnom Black” pénteken (november 16.) kerül a nagyközönség színe elé, ami azért is érdekes számunkra, mert többek között olyan techno sámánok darabjait hordozza majd, mint Raffaele Attanasio, I Hate Models, vagy Tommy Holohan. Ezen az albumon Dax J két track-je is helyet kapott, méghozzá az „Opressor” és a „Midnight Vigil” landolt a vinyl pályán. Az utóbbi zenét itt tudjátok meghallgatni. A Bónusz 2018-as kiadása előtt pedig az idei Dockyard fesztiválon rögízett videót ajánljuk.

A Deadcode atyja Hot X két jelentős külföldi fellépést tudhat maga mögött az elmúlt hónapokban. Játszott az osztrákok két napos fesztiválján, a Summer Of Love-on, valamint meghívást kapott Bolognába, ahol Charotte de Witte mellett lépett a lemezjátszók mögé. Nemrégiben szerepelt Marco Bailey rádióműsorában is. Ezúttal a Materia Radio Show vendégeként prezentált mixét ajánljuk meghallgatásra.

Már nem kell sokat várnunk Sanfranciscobeat legújabb EP-jére, mely a Bolygo Records égiszét dicséri majd. A három track-es EP az „Endless Dawn” címet viselő darabot fogja tartalmazni, valamint két remixet Andwer és Danz Benz tolmácsolásában. December 8-ra hangolódáshoz pedig az idei Hyperspace-en rögzített szettjét ajánljuk.

 Gabor Kraft készítette az Anima Sound System örökérvényű dalának egyik legjobban sikerült átíratát. A Youtube hallgatói szerint legalábbis mindenképpen, az ő verzióját játszották le eddig a legtöbbször. Meghallgásra pedig az idei Szigeten, a Colosseum Stage-en elkövetett mixét ajánljuk.

Image and video hosting by TinyPic
facebook esemény: https://www.facebook.com/events/209674506457075/
infók/jegyek: http://www.bonuszfesztival.hu]]>