A magyar Loveparade-nak is nevezett Budapest Parádét a Sziget Produkciós Iroda szervezte 2000 és 2006 között. Minden évben általában augusztus utolsó szombatján rendezték meg. Ez volt Magyarország egyik legnagyobb ingyenes, szabadtéri rendezésű felvonulása. Ahogyan az egy több százezres ingyenes tömegrendezvény esetében lenni szokott, a közönség összetétele nyilván hagyott némi kívánnivalót maga után, de 10-15 év távlatából úgy gondolom, hogy mindannyian kellemes nosztalgiával emlékezünk vissza ezekre a felvonulásokra, ahol többek között a Hyperspace és a Soundhead is indított kamiont. És ugyebár a Bónusz Fesztivál is ennek a mulatságnak a hivatalos afterparytjának számított hosszú évekig.
A legendás Budapest Parádé jövőre egyetlen estére visszatér a fővárosba, a Budapest Parkba. Újra átélhetjük a lüktetést a korszak legnagyobb szupersztárjaival. Az már biztos hogy itt lesz ATB, Maruro Picotto és Westbam. A többi fellépő egyelőre még nem ismert, bízzunk benne, hogy lesznek további, általunk is preferált előadók és hát abban is bármekkora összegben fogadhatunk, hogy a Parádé-himnuszok szerzője, Náksi is a lemezjátszók mögé áll. Szerzőpárosa, Brunner biztos, hogy nem lesz itt, ő már teljesen lezárta életének ezen szakaszát. Sikeres vállalkozó, övé a Levendula Kézműves Fagyizó, amből összesen már 19 darab van az országban.
Az early bird jegyek 3999 ft-ba kerülnek, a helyszíni jegyár 7999 ft lesz majd, tehát érdemes lesz sietni a jegyvásárlással.
Esemény: https://www.facebook.com/events/194087418189195/
parade

]]>