Igen rég hallottunk utoljára a franciák egyik legnagyobb zsenijéről. Sok mendemondát lehetett hallani, azt viszont immáron tényként lehet kezelni, hogy főhősünk aláírt a Columbia Records-hoz. Ezt ő maga jelentette be  egy rövid sajtóközlemény formájában.
Utoljára az amerikaik talán leghíresebb fesztiválján, a Coachella színpadán lépett fel három évvel ezelőt. Öt éve nem jelentetett meg szerzeményt. Leszámítva a 2015-ben bemutatott Maryland című filmet, aminek ő szerezte a zenéjét. Ezután évekig nem lehetett róla hallani semmit. Nálunk egyébként három alkalommal lépett fel, 2011-ben és  2013-ban a Szigeten, valamint a 2014-es Bónuszon.
A visszatérést azért már lehetett sejtetni. Október végén lecserélte a facebook oldalának borítóképét, Párizs, Los Angeles és New York utcáit pedig a nevével ellátott óriásplakátok lepték el. Ez alapján már biztosra vehettük, hogy hamarosan újra találkozhatunk a nevével. Az új kiadót leszámítva egelőre még semmi konkrétumról nem kehet tudni. A profilképét elnézve az eddig megszokott sötét és nyers hangzást várhatjuk tőle.
]]>