Bernathy „Closer” nevet viselő zenéje is felkerült a Hungarian Weapons Vol 1-re /// Denes Toth Philipp Straub-bal dolgozik /// Sabee új alterego alatt jelentkezik jövőre /// Hamarosan érkezik SouveQ második kislemeze /// Decemberben landol Adam Bence és Bohumil közös szerzeménye
Bernathy „Closer” nevet viselő zenéje is felkerült a Second Air Records válogatásalbumára, melyet Hungarian Weapons Vol 1 címmel dobnak piacra december 17-én. Az albumon többek között olyan neves techno producerek munkái kapnak még helyet, mint Akos Wex, Metha, vagy Phot. A „Closer érdekessége, hogy Man + Machine is közreműködik néhány mondattal, természetesen agyoneffektezve. A nagybetűs csarnokbuli előtt pedig a Szigeten rögzített live act hanganyagot ajánljuk.

Idén másodszor találkozhattok a Bónusz névsorában Denes Toth nevével, aki Szlovákiában ápolja és terelgeti a helyi e-zenei partikultúrát. Moody néven futó rendezvénysorozata immáron 5. éve meghatározó momentuma Pozsony és Kassa zenei életének. Az úriember nemrég szerződött le az Analog Agency Booking európai irodájához Philipp Straub mellé, mint booking ügynök, mindemellett a producerkedés irányába is elkötelezetten kacsintgat. A Bónuszra hangolódáshoz az Autumn Techno halloweeni kiadásának felvételét ajánljuk, mely a dunaszerdahelyi NFG Klubban készült.

December 17-én jön ki Adam Bence és Bohumil közös szerzeménye az „In The Mood” a fent említett Hungarian Weapons Vol 1 lemezen a SecondAir égisze alatt. A megjelenés vízválasztó momentum, ugyanis Ádám Episode1 alteregó alatt jelenik meg, és a jövőben ezen a néven folytatja pályafutását. Magyarország úttörő techno partija előtt pedig Bohumil B My Lake-en rögzített szettjét ajánljuk.

Sabee jövőre új alterego alatt szeretne nemzetközi babérokra törni a román microhouse jegyében. A tervek szerint minimum négy bakelit kiadvánnyal fog jelentkezni, aminek munkálatai jelenleg is zajlanak, 8 track már startra kész állapotban pihen. Kollaboráns projektet is hoz az új év, ám az úriember egyelőre ennél többet nem árult el nekünk. Szabival a Bónuszon nem csak az Akvárium Stage dj pultjában találkozhattok, vár minden érdeklődőt a Friendlyhouse standjánál is, amelyről bővebb információkat itt találtok. Mi pedig a Friendly tech house volt 001-et ajánljuk figyelmetekbe.

SouveQ akit korábbról Muzikfabrik néven ismerhetett meg a nagyközönség, idén első alkalommal áll a Bónusz Elektronic Music Fesztivál dj pultjába. Az úriember második kislemeze a jövő év elején kerül a piacra a Secret Fusion égisze alatt. A korong a Secret Factory duó mellett, a mostanában nagy népszerűségre szert tevő Craig Bratley és Occam remixeit is hordozni fogja. Bemelegítésképpen a Sziget Fesztiválon játszott szettjét ajánljuk.

facebook esemény: https://www.facebook.com/events/209674506457075/
infók/jegyek: http://www.bonuszfesztival.hu
Image and video hosting by TinyPic]]>