Mit adhat egy ifjú német producer Magyarországnak? Még szép, hogy precíz minőségű technót!
A Swynce néven alkotó David még csak 19 éves, de már most elég mély és sötét techno zenéket készít, többek között hazánknak. Legutóbb az Airsound Records 40. kiadványának megjelenésével teljesedett bele a szcéna éterébe, melyet november 26-a óta élvezhetnek a techno szerető fülek.
Az Ebrietas című EP négy original zenét és egy remix verziót tár a közönség elé, melyek mindegyike kellő mélységgel és intenzitással hat hallgatójára. Swynce-től ez nem meglepő, hiszen már 12 éves korában elkezdődött nála a zeneírás történelme, melyben azt vallja, hogy „az idő nem áll meg – soha”.
Swynce

Néhány év elég volt, hogy már egész fiatalon átvergődjön az elektronikus zene végtelen tengerén és megtalálja önmagát és saját stílusát a techno színtéren.
Az Ebrietas, a Hera, a Monumentum és a Take Me is jól mutatja a rá jellemző sajátosságokat, mely már egészében elérhető a Beatporton, ide klikkelve.
Természetesen 2-2 perc erejéig itt is belehallgathatunk a német minőségű anyagba:


Ha tetszett a kiadvány, akkor kövesd az Airsound Records közösségi oldalát, hogy ne maradj le a kiadó további megjelenéseiről, híreiről sem!]]>