Igazán varázslatos estének ígérkezik a december 22-ei, ugyanis Budapestre érkezik Guy Mantzur (Izrael) és Christian Monique (Olaszország). Az este magyar házigazdái pedig Rich és Dynamic Illusion lesznek. De nézzük meg közelebbről is a fellépőket!

Kezdjük a sort Guy Mantzur-ral, akinek a karrierje óriási fejlődést mutatott az elmúlt három évben. 2018-ban bejárta világot, olyan nevekkel zenélt együtt, mint pl. Hernan Cattaneo, Nick Warren, Danny Howells. Ez a buli pedig Miamiban volt még márciusban, a Rapture fesztiválon. Azóta is sorra járja a legnagyobb fesztiválokat és elkápráztatja a rajongóit világszerte. Ha csak egy szettet hallgatsz meg tőle, az a fent említett buli legyen és máris érezni fogod a késztetést, hogy velünk tarts majd karácsony előtt!

Christian Monique olasz dj és producer, akinek produceri pályafutása és aktivitása sok mindenkit felülmút 2018-ban. Christian egy nagyszerű progressive house producer valamint Frisky Radio rezidense is. Magyarországon legtöbbet a Consapevole Recordings csapatával dolgoziik együtt, de megfordult már a Stellar Fountain-nél is. A világ egyik legrégebbi, több mint 15 éves múlttal is rendelkező Bonzai Progressive-nek készített remixe és új originaljai is mind magukért beszélnek. Christian remek levezetés lesz majd Guy Mantzur után, egy remek 3 órás progressive utazás várható az olasz nagymestertől, ne hagyjátok ki!
Vessünk egy pillantást a line up hazai vonatkozására is. Róluk sem szabad megfeledkezni, hiszen ők is parádés szettekkel várnak majd minket!
Dynamic Illusion, akinek a szettjeit több mint egy évtizede hallhatjuk már a Frisky Radio-n. Ő egy kicsit dallamosabb, lágyabb szetteket játszik, az igazi hangszereket sem hagyja ki saját trackjeiből sem, gondolok itt olyan elemekre, mint pl egy jó zongora vagy egy gitár dallam. Emellett, amikor ő játszik tuti átragad rád a hangulata, öröm nézni, amit a pult mögött csinál. úgy játszik mint egy boldog kisgyerek, persze a profizmus nem marad el nála sem!
Végül, de nem utolsó sorban Rich, aki már jó pár magyarországi klubban játszott az elmúlt évtizedben, oszlopos tagja volt anno a Justmusic fm-en csütörtökönként jelentkező Time Machine című műsornak, amely óriási sikerrel pörgött hétről-hétre 6 éven keresztül. A PrimeFM 2012-től Rich által lett a magyar online elektronikus zenei színtér meghatározó szereplője és amely elő műsoraival jelentkezett 2016-ig hétről hétre. 2014-től elindultak a Prime FM bulik ahol szervezőként és díjként is részt vesz a munkálatokban. Rich parádés wam up szettet játszott Marcelo Vasami előtt még novemberben, szintén az Akvárium Kis Halljában, ha csak ezt az egy szettet hallgatod meg tőle, ebből is biztosan tudni fogod, hogy megéri majd korán érkezni, mert egy nagyon kellemes, dallamos, igazi bemelegítő szettel készül majd nekünk! Az előbb említett szettjét az alábbi linken tudjátok meghallgatni!

A speciális visual ezúttal is Protolux érdeme ami a nagyméretű ledes képernyőkön varázsol el mindenkit,  aki ellátogat a bulira.
 A line up pazar, a helyszín is, minden adott lesz, hogy megajándékozzuk magunkat egy gyönyörű, felejthetetlen estével még az ünnepek előtt! Mindenkit szeretettel várunk!
Esemény: https://www.facebook.com/events/553335535108247/
Elővteles jegyek: https://oneticket.hu/guymantzur-isr-by-primefm-dhbp-2739?fbclid=IwAR1bQcNGnKglE8MI5Krl-W3zEKl_K30VTVH20iSsV8JlXMhHwGunZyXC0eg
 
 

]]>