Nem is olyan rég még távoli álomnak tűnt, hogy egyszer majd úgy írhatunk meg egy teljes zenét, hogy ahhoz elég mindössze a böngészőt elindítani. Mára mindez valósággá vált, mégpedig az Amped Studio 2 segítségével. Ez a hangstúdió ugyanis teljes egészében a böngészőn keresztül fut, ráadásképp plug-in-eket is tartalmaz. Az első kiadás még igen csak beta verizóban működött, de az Amped Studio 2 szinte már mindent tud, amit a nagyok. Ez lenne a zeneírás jövője?
Most akár mi is belepillanthatunk abba, hogy mi várható a jövőben. Teljesen megszokottá válhat az, hogy egy zenét online is elkészíthetünk a böngészőnk segítségével. A hang és a MIDI felvétele és lejátszása már most is jól működik. Az automatizálás is, de még csak korlátozottan.
A  Amped Studio 2 legtöbb funkcióját ingyen is kipróbálhatjátok. Az extra funkciókért pedig mindössze 4,99 dollárt kell havonta leperkálni. Csekkold le a honlapot és kezdj el zenét írni már most! A zeneszerkesztőt ITT tudod elindítani a lenti videó pedig nyújt némi segítséget.
]]>