A New Beat 2019-ben is a legkülönfélébb stílusú zenekarokat szállítja a budapesti éjszakába, a Seafrettől kezdve, TOMMY CASH lemezbemutató koncertjén át egészen a Budapest Parkban fellépő Thirty Secons To Mars, Sum41 vagy éppen a frissen bejelentett Architects koncertjéig.
Idén 61 New Beat kötődésű koncert volt Budapesten, a metáltól kezdve az elektronikus zenén át egészen az aktuális pop előadókig és klasszikusnak számító legendákig, mint Billy Idol vagy Peter Hook. A koncertszervező cég nem csak a fesztiválkedvenceket szállítja, hanem a kisebb, még a nemzetközi áttörés határán lévő, friss és izgalmas zenekarokat is, elég ha visszagondolunk TOMMY CASH három évvel ezelőtti koncertjére, aki mostanra már a Dürer Kert Nagytermébe tér vissza új albumával.
Jövőre pedig máris bejelentettek 17 koncertet a Dürer Kert kistermétől kezdve, az Akvárium Klubbon és az A38 Hajón át egészen a Budapest Park legnagyobb neveiig. De kikre is bulizhatunk jövőre? Januárban a You Me At Six lemezbemutatójával indul az év az Akvárium Klubban, februárban pedig beindul a koncertdömping: az Algiers, a Seafret, a The Once, a Tender és TOMMY CASH lemezbemutatójára bulizhatunk, de tavasszal érkezik még a Cancer Bats, Night Lovell, Calvin Love, a The Soft Moon, a Larkin Poe és a Little BIG, akiknek a koncertjére már most elkelt minden jegy.  
Persze, nyáron sem fogunk unatkozni. A Budapest Park 2019-es line-upjába már most olyan nevek kerültek be, mint az első önálló koncertjével hazánkba érkező Thirty Seconds To Mars, a Sum41, a Disturbed és a névsorhoz legutóbbiként csatlakozó Architects. És ez még csak a kezdet, hiszen a New Beat még egy tucatnyi örömteli bejelentéssel készül 2019-ben is a zenerajongók legnagyobb örömére.
A friss hírekért kövessétek a New Beat oldalát!
Hallgass bele kik jönnek jövőre! ]]>