Az esemény egyértelműen a The Debut csapathoz kapcsolódik, akik idén karácsony előtt perzselik fel elektronikus érzelmeinket.
Már több mint 10 éve tart a The Debut Band időutaztatása, amikor is énete néhány alkalommal olyan zenei időbe kalauzolnak el bennünket, mely a 2000-es évek legelején sokak szívét örökre fogságba ejtette. A főként progressive house gyökerekből és még az elektronikus zene kezdeti fázisából táplálkozó zenék különleges korszakot eredményeztek, melyek nagy része az ezredforduló környékén kerülhetett a hallójáratainkba és azon keresztül nem csak a testünket, hanem lelkünket is megérintette, ténylegesen örökre!
Minden különösebb kiemelés és konkrét említés nélkül nagyszerű producerek végtelen szenvedéllyel feltöltött zenéiről van szó, melyek azt a bizonyos, ma már csak „classics” névvel ellátott kort idézik meg. A The Debut már több mint 10 évvel ezelőtt részt vállalt ennek a bizonyos klasszik kornak a fenntartásában, melyet évről évre néhány alkalommal rezidenseik és meghívott vendégeikkel karöltve élesztenek újra egy éjszaka erejéig.
Nyáron Matthew Dekay csatlakozott a Debut két rezidenséhez, Garayhoz és Moonlinehoz, akiket még Pöli is kiegészített az igen csak emelkedett hangulatban töltött éjszaka során. Most, mind a három hazai arc újra jön, akikhez csatlakozik két szintén nagy klasszik arc, azokból a régi szép időkből, így már Kühl és Surprise zenéivel együtt öten biztosan ott lesznek, de vár még majd ránk a helyszínen két meglepetés fellépő is!
Hogy ők kik lesznek, valószínűleg csak a Cinema Hallban tudjuk majd meg, ami a karácsonyt megelőző december 22-én, szombaton a The Debut Winter Classics ’christmas editon’ címhez méltó küllemben várja majd a nagyérdemű, klasszik-szerető közönséget!
Az biztos, hogy már sokadszorra, de egy újabb felejthetetlen szórakozással lehetünk gazdagabbak ezen az eseményen:
https://www.facebook.com/events/1296593160482272/
 ]]>