Az idei év első híre Richie Hawtin egyik kiadójának háza tájáról érkezik. Ennek pedig már nagyon ideje volt, ugyanis a Plus 8 legutolsó megjelenése 2015-re datálható. Ennek pedig már lassan három éve.

Az új EP a Multiverse címet kapta és február 1-én fog megjelenni. A négy szerzemény Fabio Florido munkáját dicséri, mely között helyet kapott egy Matador-féle átdoglozás is. A zenéket sötét basszusok, melodikus csavarok és harsány dobok jellemzik. Ez a hangzás az olasz producer korábbi produkcióinak ismérve is, ugyanakkor mindig keresi az új utakat is.Az új EP a zene sokszínűségének feltárása. A hangzás a minimalista és maximalista, sötét és világos között váltakozik, miközben foiyamatosan vonzza a feszültséget.

Fabio Florido a nemzetközi áttörés előtt a toszkán underground szcénában bontogatta szrányait. Tavaly fellépett a B My Lake-en is, mára a legnagyobb fesztiválok és klubok rendszeres vendége. A cikk alján szereplő mix pedig igen csak friss, a berlini HYTE szilveszteri buliján rögzítették a szettet. A buliról egyébként hamarosan írásban is beszámolunk.

Tracklist

1 – Multiverse
2 – The Long Fall
3 – Omniverse
4 – Multiverse (Matador Remix)