Deadmau5 azon kevés kommersz előadók egyike, akit technos körökben is elfogadnak, illetve tisztelnek. Hiszen az EDM szupersztárja már többször bebizonyította azt, hogy szíve az underground felé húz és ért is hozzá. A legkézenfekvőbb bizonyíték erre talán a Richie Hawtin-nal közös projekt, ahol testpilot néven közösen álltak a lemezjátszók mögé.

Az egérmaszkos producer 2005 óta jelenteti meg zenéit. Az elmúlt 13 évben éppen 13 saját albumot adott ki. Azonban most lesz az első alkalom, hogy egy mozifilm zenei aláfestéséért lesz felelős. Erről szeptemberben adott hírt először, most azonban már mi is belenézhetünk, illetve belehallgathatunk a friss anyagba.

netlifx
A Netflix gyártásában elkészült alkotást Jonas Åkerlund rendezte és január 25-én mutatják be a mozikban. A teasert néhány nappal ezelőtt töltötték fel a youtube-ra. A trailer alatt is hallható zene pedig a  „Drama Free“ címet viseli. Kíváncsian várjuk a filmet! A kanadai producert, vagyis Deadmau5-ot leszámítva sok DJ próbálkozott már hasonlóval. Most kapásból Jeff Mills, Gesaffelstein, Nicolas Jaar és Marcel Dettmann neve ugrik be elsőre, akik szintén elkészítették már egy teljes film zenéjét.