Mint arról már korábban beszámoltunk, a legendás Budapest Parádé a nyáron egyetlen estére visszatér a fővárosba, a Budapest Parkba. Augusztus 31-én újra átélhetjük a lüktetést a korszak legnagyobb szupersztárjaival

A magyar Loveparade-nak is nevezett Budapest Parádét a Sziget Produkciós Iroda szervezte 2000 és 2006 között. Minden évben általában augusztus utolsó szombatján rendezték meg. Ez volt Magyarország egyik legnagyobb ingyenes, szabadtéri rendezésű felvonulása. Ahogyan az egy több százezres ingyenes tömegrendezvény esetében lenni szokott, a közönség összetétele nyilván hagyott némi kívánnivalót maga után, de 10-15 év távlatából úgy gondolom, hogy mindannyian kellemes nosztalgiával emlékezünk vissza ezekre a felvonulásokra, ahol többek között a Hyperspace és a Soundhead is indított kamiont. És ugyebár a Bónusz Fesztivál is ennek a mulatságnak a hivatalos afterparytjának számított hosszú évekig.

A szervezők ma kihirdették a teljes fellépőgárdát! Összesen hat külföldi legenda fog a lemezjátszók mögé állni.

A fellépők:

ATB
Faithless DJ Set
Mauro Picotto
Marusha
Da Hool
Brooklyn Bounce

A hazai vonalat Andrewboy, Budai, Clark, DJ André, DJ Newl, DJ M, Erős vs Spigiboy, Kühl, Lauer, Náksi Attila, Peat Jr, Slam Jr, Sterbinszky, Szeifert és Thomka képviseli. Így elmondható, hogy az ezredforduló környékének összes népszerű elektronikus zenei irányzata felsorakozik: lesz handsup, house, trance, valamint techno.

Az előzetes hírekkel ellentétben úgy tűnik, hogy Westbam mégsem jön. A fellépők névsorát elnézve azonban így is kellems nosztalgiázásra számíthatunk! Jegyek már kaphatók, az early bird jegyek elfogytak, az elővételes jegy 4999 Ft-ba kerül – a készlet erejéig.

Esemény: https://www.facebook.com/events/194087418189195/
Jegyvásárlás: https://totaljegy.hu/esemeny/parade-remember-2019/