Bár az idei Sonus Fesztivál majd csak augusztus 18-22. között kerül megrendezésre, mégis már most eljött az ideje az utazás megtervezésének, ha minél gazdaságosabban szeretnétek kijönni belőle.

Évről évre egyre nagyobb az érdeklődés az 5 nappalon és éjszakán át tartó tengerparti fesztivál iránt. Érdemes tudni, hogy a fesztivál helyszíne a Novaljai Zrce beach, melynek a környékén nem egymás hegyén-hátán helyezkednek el a városok, faluk, hiszen mégiscsak egy szigetről beszélünk. Az olcsóbb szállások pedig éppen most, az év elején kelnek el. Ezért ha neked sokat számit, mennyiből hozod ki a nyaralással egybekötött fesztiválozást, akkor mindenképpen most érdemes lefoglalni az apartmant, hotelszobát. A legtöbb szállásokat összegyűjtő oldalon (mint a booking.com) sok esetben ingyenes a lemondás, ezért nem veszítesz semmit, ha még gyorsan elcsíped a korrekt árú helyeket.

A jegy értékesítés már a második fázisnál tart a háromból.
Az 5 napos fesztiváljegy ára jelenleg 179 euro (+kezelési költség).
A VIP jegy 269 euro (+kezelési költség), mely biztosítja a gyorsabb bejutást a klubokba. Továbbá elszeparált VIP területek vannak, ahonnan nagyon jó a kilátás a színpadra és a tánctérre is. Természetesen külön bár és mosdók állnak a VIPesek rendelkezésére.
Napijegyeket továbbra sem lehet elővételben vásárolni, azt csak az adott napon a helyszínen lehetséges, előző évi tapasztalat alapján 500-600 kunáért.
Ha valakinek hirtelen nem áll rendelkezésére a jegyár összege jelen pillanatban, akkor sincs gond. A szervezők lehetőséget adnak a jegy lefoglalására. Most kifizetsz 10%-ot az árból, 5 hónap múlva pedig a fennmaradó összeget.

Jegyek vásárolhatók a Sonus weboldalán: https://www.sonus-festival.com/tickets/

Kedvcsinálónak pedig érdemes foglalkozni a line up első fázisával!
Bár ez a rendezvény mindig is a house és techno-ról szólt, pár éve még inkább nevezték house fesztiválnak. A piac alakulása által viszont ismét techno lázban ég a SONUS is. A szervezők abszolút nyitottak az új bookingokra, idén debütál majd Dax J, Kobosil vagy I Hate Models is.
Persze a house kedvelői ezúttal sem lesznek elhanyagolva, Tale of Us, Jamie Jones, Seth Troxler, Magdalena vagy Kölsch is az előadók között van. A headlinerek táborát erősíti továbbra is Rødhåd, Sven Vath, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Marco Carola vagy Solomun.

Ha tetszik a line up már most, akkor nem érdemes tovább várni, mert a horvátországi kirándulásod innentől csak egyre drágább lesz, ahogyan fogynak a szállások és jegyek.

További információkért ajánljuk egy korábbi cikkünket, mely nagyjából segít a számolgatásba.
Mennyibe kerül az egyhetes adriai nyaralással összekötött Sonus Fesztivál?

Valamint érdemes csatlakozni a Sonus Festival Group Hungary csoporthoz, ahol nyugodtan kérdezhetsz olyan tagoktól, akik már több alkalommal vettek részt az eseményen!

48273001_10217402595325820_3897396763413184512_n