A Deadcode 1996-os megalakulása óta számos eseménydús évet és mozgalmas szezont tudhat maga mögött. Megszámlálhatatlanul sok fellépőt hoztak már el Magyarországra a Hyperspace, a Bónusz Fesztivál, vagy éppen a Sziget Produkciós Iroda által szervezett rendezvények (Sziget, Balaton Sound, VOLT, B My Lake) keretein belül. A Deadocde az elmúlt években a klubesemények terén is belehúzott rendesen, a Plastic, illetve a Black Mamba rendezvények kapcsán. A téli-tavaszi szezonra összesen 13 klubeseményt jelentettek be az Akvárium Klub falai között. Ezek közül a csak hazai neveket felvonultató esemény már le is ment. De még így is hátra van egy tucatnyi buli, ahol a headliner külföldről érkezik. Az első Ramiro López fellépése lesz, most szombaton.

Főhősünk Spanyolországból érkezik. Az ibériai félsziget az elmúlt időszakban csak úgy ontja magából a tehetségesebbnél tehetségesebb producereket. Ramiro Lópezt 1996-ban szippantotta magába a spanyol klubok világa. Néhány év múlva pedig már toledo-i Family Club rezidenseként találta magát a DJ-pultban. Zenei világát nem csak a techno jelenti, játszik ő RnB, downbeat, disco, funk, jazz, tech és groove szerzeményeket is. A lényeg az, hogy valami menőt, frisset és különlegeset hozzon létre, ami sikerül is neki.

2006-ban kezdett el saját zenéket írni. Minden nap azon munkálkodik, hogy egyre csak jobb legyen. Erőfeszítéseit pedig több nagynevű kiadó is díjazta már. Jelentek meg zenéi a Cecille, Noir, Terminal M, Diynamic, Sincopat, Bedrock és a Suara gondozásában is. 2017-ben igazolt Adam Beyer kiadójához. A Drumcode cimkéje alatt két EP-je jelent meg. Ugyanebben az évben saját labelt alapított Odd Recordings néven.

 Ami pedig még izgalmasabbá teszi az estét az az, hogy Ramiro López kiadójánál fog megjelenni hamarosan Steam Shape legújabb zenéje, akik szintén fel fognak lépni szombaton az Akvárium Black Hall-ban. Rajtuk kívül szintén egy hazai páros, méghozzá Mateo & Spirit gondoskodik a fel, illetve levezetésről.

Ramiro López már járt nálunk a nyáron. Eredetileg a Corvin Clubban lépett volna fel, de a sajnálatos bezárás miatt végül a Toldi közönségét varázsolta el.

A holnapi bulira a jegyek ára elővételben 2500 Ft, a helyszínen pedig 3000 ft.

Online jegyrendelés: www.deadcode.hu/ticket
Esemény: https://www.facebook.com/events/2227276450822436/