Rich & Kornel Halasz nem először invitálja a Diynamic Records zseniális dj/producerjét kishazánkba és Magdalena minden alkalommal hatalmas sikerrel tancoltatta meg a közönséget.Tizenöt éves korában került kapcsolatba az elektronikus zenével, amikor a bátyja először vitte le egy klubba. Boszniából származik, de már Hamburgban nőtt fel, a melodikus house, illetve techno mekkájából. Magdalena pedig megkerülhetetlen szereplővé vált. Saját klubot vezetett. A 2014-ben bezárt EGO minden munkafolyamatában érintett: volt klub- és bookingmenedzser és mellette rezidens DJ is. Közben beindult a nemzetközi DJ-karrierje, elmondása szerint Anja Schneider vitte bele ebbe az egészbe. Azóta sorra járta a világ klubjait.

magdalena4

Elkezdett stúdiózni is, első zenéje a ‘Should I Stay’, ami 2016-ban jelent meg a Dynamic 10 éves válogatáslemezén. A következő évben jelent meg első saját EP-je Anja Schneider Leena Music kiadójánál. Számos remixet is készített, ezek közül a legismertebb Moby’s ‚Why Does My Heart Feel So Bad‘ átirata. Tavay pedig már a Dynamic gondozásában jelent meg ‘Mountains of Es Cubells’  című EP-je. Gyakori vendég Ibizán is, saját radioshowt vezet az Ibiza Sonica-n, a  Blue Marlin Ibiza -ben pedig heti rezidenciát tart fenn SHADOWS néven, ahol meghívott vendégei között szerepelt többek között Solomun, Anja Schneider, Eagles & Butterflies, La Fleur, Oliver Huntemann, Rodriguez Jr. és még sokan mások. A SHADOWS idén tovább terjeszkedik a mexikói Tulumban, valamint lesz két európai turné is. Legújabb EP-je decemberben jelent meg, Damian Lazarus’ kiadójánál, Rebellion-nál.  Magdalena nem pihen a babérjain. Sűrű naptárjába azért két magyarországi fellépés is belefér március első hétvégéjén.
Magdalena (3)
Szóljunk pár szót a házigazdákról is. Rich a Prime Fm frontembere, 2014 óta dj/szervezője is a rádió által szervezett buliknak, illetve Kornel Halasz a Deep House Budapest frontembere, akit dj/producerként ismerünk. A két jókedvű barát évek óta szervezik a bulikat emellett a közönséggel is folyamatosan tartják a kapcsolatot.
Mindketten közel 15 éve aktív részei a magyar elektronikus zenei szcénának.
Budapesti esemény: https://www.facebook.com/events/512866005875313/
Debreceni esemény: https://www.facebook.com/events/233567880911668/